Bayağıdır LoL oynuyorum, fakat son yamadan sonra mactayken ayarlarım sıfırlanmaya falan başladı oyun bayağı kastı o an. Cozunurluk falan da varsayılana dondu, sonra o mac olmadı, oyun boyu 15 FPS + FPS droplarıyla oynadım (oynayamadım) ve aynı anda benim prem de de aynı şekilde kasmalar olduğunu soyledi. Sonra onda duzeldi benimki duzelmedi. Sonradan istemciye geldiğim zaman feci değişmişti (FPS duşmuştu). Sonra antrenman moduna girip ne oluyor bir bakayım dedim ve maca girerken run yapacaktım tam oyun dondu kaldı sonra 80 saniye bekledim sonra oyun başladı ve cok tuhaf bir şekilde 80 FPS almama rağmen 20 FPS gibi hissettiriyordu ekran boyle tık tık tık diye ilerlemeye başladı. O zamandan beri boyle kaldı, yabancı forumlara baktım, Riot desteğe de danıştım bir turlu cozemedim. Discord'da bir arkadaşta da aynı sorun olmuş ama kendiliğinden duzelmiş, bende 1 haftadır boyle. Bu problemi yaşayan başka oyuncu bulamadım dolayısıyla burada aynı problemi yaşayanlar var mı diye bu konuyu actım. Cozumunu bilen varsa diye.