Başlıkta da belirttiğim uzere, suruculerim guncel olmasına rağmen 1-4 FPS alıyorum. Cihazımda cift ekran kartı var. Acaba Intel' imi kullanıyor diye duşundum lakin kontrol ettiğimde oyunlar NIVDIA' da calışıyor şeklinde gozukuyor. Dun Intel ekran kartının guncellemesini kaldırdım, GeForce Experience uzrinden ekran kartımı guncellemesini tekrar kurdum ve bilgisayarımı yeniden başlattım. LOL, CS:GO, RUST ve ETS 2 oyunlarına girdim uzun sure oynadım hic bir sorun karşılaşmadım ve FPS değerlerim gayet normale dondu. Daha sonra Intel ekran kartının guncellemesini kaldırdığım icin masaustunde bir kasma yaşadığımı fark ettim. Mouse'nin kasarak hareket etmesi, herhangi bir uygulamanın simgesine geldiğimde/tıkladığımda golgesi 5 saniye sonra geliyor gibi. Bugun de Intel ekran kartımı guncelledim ve bu sefer oyunlarda 1-4 FPS gormeye başladım. Ayrıca 2 gun once mouse ile ilgili bir konu acmıştım ilgisi olabilr mi? @recep Baltaş @ali Gungor @mikail Fidan @Murat5038
Bahsettiğim konu;
Monster Pusat v1 Mouse USB Aygıt Sarı Unlem
Sistem ozelliklerim:
MONSTER Abra A7 6.5
Windows 10 Home Single Language x64
4 GB NVIDIA GeForce GTX 960M
Intel HD Graphics 530
Intel Core i7 6700HQ 2.60GHz
16 GB Ram
BIOS Surum 1.05.02
DirectX 12
256 GB INTELPEKKW256G7 SSD
1 TB Hard Disk
Ekran kartım vs gunceldir. Başka bilmeniz gereken bilgi var ise yazarım. İsterseniz Minidump dosyamı da gonderebilirim.
MONSTER Abra A7 6.5 Oyunlarda 1-4 FPS Sorunu
Oyun Yardım0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- MONSTER Abra A7 6.5 Oyunlarda 1-4 FPS Sorunu