Arkadaşlar ilgili yazıyı ve resmi yazıyı ekliyorum

SAYIN YETKİLİ;

Bilindiği uzere İllerimizde Eğitim Teknolojileri Genel Mudurluğunun 27.09.2005 gun ve B.08.ETG.0.21. 01.04.00-300/13813 sayılı yazısı ile Oncelikle İlkoğretim Okullarında olmak uzere Okullarımızda bulunan “Bilişim Teknoloji Sınıfları”nda gorev yapmak uzere Bilgisayar Formator Oğretmen gorevlendirmesi yapılması istenmiş ve İllerden gelen teklifler doğrultusunda 41 ilimizde Eğitim Teknolojileri Genel Mudurluğunun 30.12.2005 gun ve B.08.ETG.0.21. 01.04.300/18550 sayılı Makam Onayı ile bilgisayar formator oğretmenler gorevlendirilmiştir. Soz konusu gorevlendirilen oğretmenlere ait onayın suresi 30 Haziran 2006 tarihi itibarıyla sona ermektedir.

Soz konusu gorevlendirmelerin sureklilik arz etmesinden dolayı bu gorevlendirmelerin yenilenmesine ve ceşitli nedenlerden dolayı gorevlendirme yapamamış bulunan diğer illerimizin de bu gorevlendirmeleri yapmalarını sağlamak uzere Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Mudurluğunun 20.06.2006 gun ve B.08.ETG.0.21.01.04-209.0 / 8888 sayılı yazısı ekte gonderilmiştir.

Ekteki gonderilen yazıda da acıkca belirtildiği uzere bu gorevlendirmelerin yapılması Bakanlığımız icin son derece onem arz etmektedir. İlinizde gerekli duzenlemelerin yapılarak gorevlendirmeleri devam eden soz konusu bilgisayar formator oğretmenler ile ilk defa gorevlendirilecek “Bilgisayar Formator Oğretmen”leri ve atama branşı “Bilgisayar” olan gorevlendirilecek oğretmenler icin ekteki Excel formunun elektronik ortamda eksiksiz doldurularak ve formatında herhangi bir değişiklik yapılmaksızın en gec 26 Haziran 2006 tarihi mesai saati bitimine kadar Genel Mudurluğumuzun ( [email protected]) elektronik posta adresine oncelikli olarak elektronik ortamda, daha sonra da resmi resmi yazı ile ivedilikle gonderilmesi gerekmektedir.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR (Lutfen okumadan formu doldurmayınız)

1. Gorevlendirme sonrasında sudan sebepler one surulerek gorevlendirme iptal isteklerine sıklıkla rastlanmıştır. Oysa soz konusu makam onayı toplu olarak alınmaktadır. Sonradan bireysel istekler belgelendirilmiş bir mazeret olmaksızın iptal edilmeyecek, bu gibi başvurular değerlendirilmeyecektir. Bu durumun onune gecilmesi icin ekteki formu iliniz de bulunan tum “Bilgisayar Formator Oğretmen”lerle ve atama branşı “Bilgisayar” olan oğretmenlerle goruşerek veya toplantı yaparak doldurunuz (gorevlendirme isteyip istemedikleri, il ya da ilcede gorev isteyip istemedikleri gibi durumları goz onune alınız). Kesinlikle Gorev İstemeyenlere Gorev Verilmeyecektir.

2. İlinizde şu an aktif (gorevlendirmesi yapılmış veya yapılmamış) veya gorevlendirilecek soz konusu oğretmenlerle goruşulecektir. Daha sonradan ben aslında gorevlendirme istiyordum haberim olmadı veya istemiyordum ancak adıma gorevlendirme istenmiştir gibi resmî beyanatlarda gereken resmi işlemlerin yapılması hakkı saklıdır.

3. Toplu onaylarda ekteki form kullanıldığından dolayı ekteki şablonda kesinlikle değişiklik yapmayınız. Bu basit bir Excel dokumanıdır ve form cıktı alınmadan elektronik ortamda doldurulup maille bize geri gonderilecektir. Atama branşı bilgisayar olan oğretmenlerimiz icin “Formatorluk Kurs Suresi” ve “Formatorluk belgesinin Tarih ve Sayısı” haneleri boş bırakılacaktır. Formu doldurduktan sonra karışmamsı icin dosyaya ilinizin ismini veriniz.

4. Soz konusu form belirtilen sure icerisinde ivedilikle doldurularak oncelikle elektronik ortamda, muteakiben onaylanarak resmi bir yazı ile Genel Mudurluğumuze gonderilmesi gerekmektedir.

5. Her turlu sorularınız icin iletişim adresimiz Eğitim Teknololojileri Genel Mudurluğunun 0 (312) 296 94 00 / 9714 nolu telefonu ve ( [email protected]) elektronik posta adresidir.

İYİ CALIŞMALAR