COOLER MASTER MWE 80PLUS 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GUC KAYNAĞI fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MWE 80PLUS 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GUC KAYNAĞI fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Urun yorumu:
İlk acılışta tıkırtı sesiBir ay once urunu Mavişehir mağazanızdan aldım. Bilgisayarı ilk actığımda guc kaynağından bir tıkırtı sesi geliyor daha sonra kesiliyor. Forumlarda araştırdığımda aynı modeli yine sizin bir mağazanızdan alan bir kullanıcının aynı sorunla karşılaşıp ve urunu iade ettiğini gordum. Sanıyorum guc kaynağı fanı ile ilgili kronik bir hata. Bunun haricinde guc kaynağının kapanışı sırasında eski floresan lambaların acılırken cıkardığı sese benzer fakat daha kalın ve tok bir ses alıyorum. İleride major bir soruna sebebiyet vermemesi adına ben de iade etmeyi duşunuyorum fakat takdir edersiniz ki PSU olmadan bilgisayarım calışmayacaktır. İncelemeye gonderme prosedurlerine takılmadan umarım bu konuyu halledebilirim. Lutfen firmaya gerekli bilgilendirmeyi yapınız.
Bu yorum pek moralimi bozamadı hala almakta kararlıyım, iyi bir karar almış mıyım sizce?