Evet Arkadaşlar Bu Konu Acılmış ama biraz Yanlış acılmış,Bir El atayım Dedim Uzatmadan Konuya Hemen Geciyorum

İlk Once Carınızı Acın Bankaya İstediğiniz İtemleri Koyduktan Sonra Aşağıdaki İşlemlerLe Devam Edin...

QA Acın Ve Alttaki Kodu Yapıştırın,Onaylayın

Kod:
CREATE TABLE [dbo].[Banka]( [strAccountID] [char](21) NULL, [WarehouseData] [varchar](1600) NULL, [iNum] [char](10) NULL ) ON [PRIMARY]

Ve Sonra QA'ya Yeniden Alltaki Kodu Yapıştırın ve Onaylayın

Kod:
UPDATE Banka SET strAccountID = 'ATL' UPDATE Banka SET iNum = '1'

NOT: Eğer Bu Kodu QA Yaptığınızda Olmuyorsa Manuel Olarak Yazın EnterPrise Manager'i Acın DataBasenize Girin Tables Acın 'BanKa' Tablesine Sağ tıklayıp open table/return all rows yapın StrAccountID Altına "ATL" iNum Altına "1" yazın ve kapatın gelen uyarıyı onaylayın ve ustteki kodu tekrar QA.ya yapıştırıp onaylayın...

Yeniden QA'yı acın Ve Alttaki Kodu yapıştırın ve onaylayın

Kod:
UPDATE Banka SET warehousedata = ( SELECT warehousedata FROM warehouse WHERE straccountid = 'CARIN GİRŞİ ID'Si' ) WHERE straccountid = 'ATL'

DİKKAT: Charınızn Nick'i Değil Girdiğiniz ID'sini Yazıcaksınız...

Ve Son Olarak Bu Kodu DataBasenizdeki CREATE_NEW_CHAR procedurunun Altına Bi yere Kopyalayın Ve Tamam Diyn

Kod:
UPDATE warehouse SET warehousedata = ( SELECT warehousedata FROM Banka WHERE iNum = '1' ) WHERE straccountid = @AccountID

Evet Bu Kadar Arkadaşlar Denedim Ve Calışıyor Daha Once Sorunsuz Olarak Bu Konu Verildiyse Kusura Bakmayın Ben Bulamadım Konuyu Acıyım dedim İyi Gunlerde Kullanın...​