Ev ve iş temposu yuzunden sabah namazına kalkmam zorlaştı.Birgun oturdum RABB'İME (C.C.) dua ettim :" Ya RABB (C.C.) sen herşeyi yaratansın.Zamanıda yorgunluğuda yaratansın.Bana bu sabah bir melek gonder beni namaza kaldırsın sana seherde şukredeyim."

Sabaha karşı 20 aylık kızımın ağlaması ile uyandım su istemişti.Suyunu verdim ve yattım.Yastığa kafamı koyar koymaz sabah ezanı okunmuştu.Belkide omrumde kıldığım en sevincli bayram namalarından daha mutluydum.Cunku yaradan RABB'İM (C.C.) duamı kabul etti ve bana meleğini gondermişti. O melek : Kızım MERVE idi.

Arkadaşlar;
Bu yaşadığımdan yola cıkarak şoyle bir konuyuda acmak isterim.İslamın kerametlere,mucizelere,sakala,hırkaya ihtiyacı yoktur.Ancak mucizeler gozu kara kafirlere cakan bir şimşek gibidir.Onun dışında gelişen kader yazgı ve dua oruntusudur.
Dini hikayeler bolumunu bir suredir okuyorum gercekten inanmak,iman etmek olağanusutu bir durummuş gibi bir tablo cıkıyor.
Kur'an-ı Kerim gibi bir mucizenin dışında bizim neye ihtiyacımız olabilir ki ?
Elbette yaşanmış guzel hikayeler var iclerinde...ancak Yuce dinimizi hırkaya,sakala,keramete...v.s. gibi sonradan olmalara bağlamayalım.

Uc ayların hayırlara vesile olması dileğiyle.