Gemlik hizmet kervanı kehtada Semerşah ve Semerkand Milli birlik ve kardeşlik haftası Duzenlenmiştir.
Sokak hizmeti
Gectiğimiz muharrem ayından evvel gemlik’te okunmuş Semerkand , Semerkand Aile Ve Mostar dergileri halktan Toparlanarak yeniden poşetlendi bu poşetlerin icerisinde Soru cevap risaleleri ve Mehmet yarbay. Molla Mahmut ve Bursa sohbetcilerinden Ahmet Nazım’ın sohbet cd,leri
Konulmuştur toplam 5000 dergi 500 kuran Oğreniyorum Cuzu 1500 semerkand yayınları tasavvuf kitapları 100 kg Lokum 100 kg Cikolata 50 kg ikramlık şeker 100 kg gemlik Zeytini ve 200 adet zeytin yağından Yapılmış gemlik zeytin Sabunu paketlenip kahtaya 25 koli ambara verilerek Kahta Semerşah vakfına gonderilmiştir Kahta Semerşah Eğitim
Kultur ve Dayanışma Derneği Merkez yuzuncu yıl parkında Semerkand urunlerini tanıtma amaclı 14 metre Uzunluğunda 5 metre genişliğinde cadır kurulmuştur once Bu parkın etrafında 20 adet Filama asılmıştırki bu Filamalar semerkand urunlerini tanıtıcı filamalardır şehrin Muhtelif yerlerine 600 den fazla hizmetlerimizi tanıtıcı Faaliyetlerimiz davetiye olarak Afişler yaptırılmıştır.Bu
Etkinlikler Belediye anonsu ile gunde birkac defa ilan Edilerek Duyurulmuştur kurulan bu cadırda semerkand Butun urunlerini halka tanıtım amaclı Sergilemiştir bu bir Hafta 24 saat hizmet vermiştir.Tanıtım cadırında Hizmetlerimizi Tanıtıcı sinevizyon yayını Yapılmıştır.Cadırda,parkta,ve cevre caddelerde esnafa halka
Gemlik,ten getirilen lokum,cikolata,şeker Gemlik zeytini ve Zeytin yağından yapılmış Sabun semerkand yayınları Tasavvuf kitapları ,dergi,sohbet ve yukarıda adı gecen Kişilerin sohbet cd,lerini hediye edilmiştir halka ve esnafa Aşure ve ciğ kofte ikram Edilmiştir Dursun Ali Erzincanlı şiir kasetleride hediye olarak verilmiştir
Salon hizmeti
Bu salonlar turk bayraklarıyla ve hizmet flamalarıyla suslenmiştir şehir merkezlerinde Muhtelif bay bayan sohbetciler muharrem ayı ile ilgili tasavvuf ve milli birlik ve Beraberlik seminer,konferans ve sohbetleri yapılmıştır aynı zamanda mevlut okutulmuş Sinevizyon ve tiyatro gosterileri yapılmış ve ilahiler okutulmuştur salon
etkinliklerine Şehrin mulki amirleri davet edilerek katılımları sağlanmıştır bu etkinlikler istiklal Marşı ve kuranı kerim tilaveti ile başlatılmış halkın katılımını sağlayabilmek icin 500 Adet davetiye ve belediye anonsu ile duyurulup halk davet edilmiştir.Bu etkinliklere Katılan halkada yukarıda adı gecen kaynaklardan kitap,dergi,sohbet cd si ve aşure l,Lokum,cikolata,şeker ikram edilmiştir.
Koy hizmetleri
Gerger ilcesine bay bayan sohbetci gitmiştir aynı zamanda Orada kermes acılımına katılınılmıştır kermes binası Onune.Hizmet filamaları asılmış orada kitap,dergi,sohbet Cd,si,lokum,şeker,cikolata,zeytin ve sabun halka hediye Edilmiştir.
Sincik inlice beldesinde bay ve bayanlara tasavvuf Muharrem ayı milli birlik beraberlik Ve kardeşlik konferansı Verilmiştir, Cihan bey ve Kahta koylerinde sofular koyu Şahin Tepe koyu koseler,belvedere,ele kopru,mulk Şamani,guzelsu,koylerinde bay,bayan Sohbetciler giderek Oralarda sohbetler etmiştir halka ceşitli ikramlar Verilmiştir.Bu etkinlikler o bolgede 2hafta devam etmiştir. Bu etkinliği Kahta semerkand eğitim kultur ve dayanışma Derneği duzenlemiştir.