Yaklaşık 4 gundur bazı alakası olmayan sitelerde ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID ve Cloudflare525 hatası alıyorum. Bu sitelere her ne kadar girebilsem de iceriklerine dair sorunlar oluyor. Orneğin alıntıladığım gorselde gorulduğu gibi Reddit'e girebilsem de www.redditstatics.com sitesinden olan gorseller ve benzeri şeyler yuklenmiyor. Aynı şekilde normalde erişimi yasak olsa da girebildiğim 4chan'in alt sitesi olan 4channel acılırken kendi sitesine girince 525 SSL handshake failed hatası veriyor.

Flush DNS yaptım, farklı browser ile denedim, sertifikaları temizlemeyi denedim hicbiri calışmadı. Tarih ayarlarım doğru ve en sacma şey ise sadece Windows 10 kurulu olan asıl bilgisayarımda bu sorunun gercekleşiyor olması. (Son cıkan guncellemelerin hepsini yaptım tum suruculerim guncel.) Aynı bilgisayarı bir Linux kurulu flash bellek ile bootladığım zaman hicbir sorun yok. Aynı şekilde aynı ağa bağlı olan telefon ve diğer bilgisayarlarda da sorun yok.

Uc gundur internette karşıma cıkan tum onerileri uygulamadım ama hicbiri sonuc vermedi. Sorunun artık bilgisayarın kendisinde olduğuna ikna olmuş durumdayım buradan da bir sonuc cıkmaz ise işletim sistemini yeniden kurmayı duşunuyorum.