Herkese merhaba,
Behringer UM2 ses kartı aldım bir kac ay once. Kurulumda biraz zorlandım ses alamadım vs. bir şekilde hallettim. Bu sefer GuitarRig5 i actığım zaman Spotify veya Youtube'dan herhangi bir video actığım zaman sesler kalınlaşıyor ve normalde 1x hızında calıyorsa 0.75x hızına duşuyordu, pc seslerinde bozulmalar oluyordu. Guncellemeleri vs kontrol etmiştim sıkıntı yok gorunuyordu. Ertesi gun kendiliğinden gectiğini gordum hem GuitarRig hem Youtube, Spotify da sesi bozulmadan alıp backing trackleri temiz bir şekilde duyabiliyordum. Gecen hafta laptoptaki kabloları ses kartını soktum arkadaşıma giderken yanıma aldım. Orada bağladığımda tekrar bu sorunla karşılaştım. Hatta bilgisayardaki programlar bile acılmıyordu. D surucusu veya Steam acarken acılamadı diye uyarı penceresi cıkıyordu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda boyle bir sorun yok ama ne zaman GuitarRig'i acarsam sesler bozuluyor ve bahsettiğim gibi dosyaları, uygulamaları acamıyorum.
Kısacası sorunum bu. Eve dondum eskisi gibi masama kuruldum. Bunun neden olduğu ve cozumu hakkında bir bilgisi olursa ve paylaşırsa cok sevinirim.
İyi forumlar.
Behringer UM2 ile Youtube ve Spotify sesleri kalınlaşıyor
Donanım ve Bilgisayar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Behringer UM2 ile Youtube ve Spotify sesleri kalınlaşıyor