Siteye tıklayınca sag uste Reklamı gec var ona tıklayın siteye yonlendircektir sizi.

Resimli Anlatım
1.Adım : You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.
sitesine giriş yapıyoruz ve Create Free Account Tıklıyoruz.

2.Adım :Uyelik Bilgilerimizi girip Create For Account"a Basıyoruz.

3. Adım :Şimdi Uye olduk Ve İlk Kazancımız Yani İlk Paramız almak icin şu anket sorularının hepsine Tıklayıp Hepsi bitene kadar Cozucez ve Bize Şimdilik bedavadan 2$ vericek

4. Adım : Burada Sizden Web sitesi hakkında bir yorum yapmanızı istiyor Perfect website...! yazıp geciyoruz tum anket sorularını ole yapıp geciyoruz

5. Adım :Evet Hepsini Cozduk gordugunuz gibi paramız hesabımıza gonderilmiş kaydedilmiş.

6. Adım :Şimdi Para kazandım elime nasıl canlı gecicek diyorsunuz icinizden bunun icin kendimize paypal hesabı acmamız gerekir You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.
sitesine giriyoruz ve gordugunuz gibi hesabı acın butonuna tıklıyoruz neden derseniz paramızı paypal hesabına aktarıp paypal ile GB alabilecegiz

7. Adım : Bireysel bolumune bakıyoruz ve hesap Acına basıyoruz yani bireysel olarak uye olucaz Kredi Kartı gerekmez.

8. Adım :Burada Kimlik bilgilerimizi vs. giricez guvenilirmi ? diyorsunuzdur Paypal Dunyanın en guvenilir sitesidir online oyunlar icin onemlidir metin2 knight vb transformice

9. Adım :
Evet Paypal Hesabımı actım paramı nasıl aktarabilrim Şimdi gordugunuz gibi sitesin sağ ustunde settings adlı yere tıklıyoruz odeme bilgilerimizi gorucez.

10. Adım :
Ve odeme bilgilerimizi giriyoruz Payments: Yazan yeri Paypal olarak seciyoruz ve paypal kayıt olduğunuz email adresini buraya giriyoruz yani paypal uyeligimizi hangi msn nin ustune aldıysak o msn adresini oraya yazıyoruz ve aşagıda gordugunuz gibi aw$urveys bize odeme yapabilecek Paypal hesabımızın kayıtlı oldugu email adresine paramızı gonderecek paypal hesabımıza kayıtlı oldugu email adresine paramızı gonderecek..

NOT:Bu bir hile değildir bir sitenin bilerek verdiği parayla GB almamızdır.