Selamlar dostlarım, fazla uzatmadan konuyu anlatmak istiyorum cunku cok can sıkıcı bir hal almaya başladı.
Ben 5 ay oncesine kadar Google Chrome tarayıcısını kullanıyordum, arkadaşlarımın ısrarı uzerine Microsoft Edge kullanmaya başladım ve gayet beğendim. Hicbir sorunla karşılaşmıyordum yağ gibi tarayıcıydı. 1 hafta once Microsoft Edge tarayıcımdan YouTube websitesine giriş yaptım, gozume bir video kestirdim ve acmaya calıştım ancak acılmadı.
Ekranın ortasında donen yuvarlak bir beyaz kutucuk vardı bir sure bekledim. Video acılmayınca sayfayı yeniledim ve tarayıcım dondu. Tarayıcımı gorev yoneticisinden kapatıp tekrar actım, sorunun YouTube'da olduğunu duşunup Instagram websitene giriş yaptım ve bir video oynatmaya calıştım. Aynı durum maalesef Instagram'da da vardı. Bir video oynatmaya calışınca tarayıcım donuyordu. Epey araştırdım fakat hicbir cozum bulamadım. En sonuna da kendi yontemlerimi denedim, tarayıcıyı tamamen kaldıran programları denedim, Regedit'de Microsoft Edge kalıntılarını temizledim, tarayıcıyı sıfırladım ve daha bircok şey yaptım ancak yaptıklarımın hicbir faydası olmadı.
En sonunda da sinirlenip sistem geri yukleme ozelliğimi kullandım ve bilgisayarımı bir hafta geriye aldım. Bilgisayarımı bir hafta geriye aldığımda sorun ortadan kalkmıştı, cok mutlu oldum tarayıcımı kapatıp gonul rahatlığıyla oyunuma dondum. Oyunum bitince bilgisayarımı kapatıp uyudum. Uyandığımda da maalesef aynı sorun tekrar gelmişti. Google Chrome'a donmek istedim indirip kullanmaya başladım aynı sorun Google tarayıcısında da ortaya cıkmaya başlamış.
Lutfen konu hakkında bilgisi olanlar yardım etsin, Opera veya Mozilla Firefox kullanmak istemiyorum.
Chrome aniden donuyor
Sistem & Ofis Programları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Sistem & Ofis Programları
- Chrome aniden donuyor