Sıkca Sorulan Sorular..

1-)Private Server nedir ?
- Private server KO nun eski server filesleriyle acılmış kişilere ozel ko serverleridir ..
2-)Oyunda Characther datada %100 olunca atıyor ?
- UPCDefaultLooks.tbl iniz hatalıdır .. Zones Klasorunuz hatalıdır ..
3-)NPC lerim Gorunmuyor ?
- CHR dosyanız hatalıdır .. Yenileyiniz ..
4-Oyunun Exesine tıklayınca İD ve Şifre yazma yeri gorunmuyor ?
- Uİ ve turevleri Dosyaları yenileyiniz ..
5-)NPCSAY ile npc yaratıp Oyuna eklediğimde npc bana donuyor ama cevap vermiyor ?
- byGroup kısmını kendi ırkınıza gore yapınız .. 1 derseniz karus 2 derseniz human npcsi olur ..
6-)1505 serverlerde /mark komutunu uyguladıgım zaman hata alıyorum ?
- Resiminiz BMP uzantılı değildir veya hattinden daha buyuktur ..
7-)Bir Exenin yazılarını nasıl editlerim ?
- Exeyi Bir Hex editor veya Bir Resource Editor ile acarak editleyebilirsiniz ..
Title Sorunum var Title 60 gosteriyor ben 60 levelim ama eşyamı takamıyorum ?
- Data Klasorunuzu Gozden geciriniz ..
9-)Private Serverime gorev eklemek istiyorum ?
- 150x versionunda olması ve npcsay dilinden anlamanız gerekmektedir .. npcsaydan anlamıyorsanız ceşitli kaynaklardan bulabilirsiniz..
10-)Oyunda Surekli DC oluyorum 62 skillerini kullanınca Oyundan Duşuyorum ?
- FX klasorunuzdeki ability_rwcast.fxb yi siliniz ..
11-)Server Filesleri Sırasıyla Acıyorum ama hata alıyorum ..
- Ebenzer.ini Aİ server.ini gibi dosyalarınızın uyumlu oldugunu kontrol edin ..
12-)Hamachili Serverde kopanele bağlanamıyorum ?
- Ağdan Cık ve tekrar gir ..
13-)Oyun Veritabanı nasıl editlerim ?
- SQL Server 2000 veya 2005 adlı programla DB nizi yukleyip editleyebilirsiniz ..
14-)Oyunun Grafiklerini (DXT) lerini nasıl editlerim ?
- DXT donuşturucu programla bmp ye donuşturduğunuz resimi photoshop veya imageready gibi programlarla editleyebilirsiniz ..
15-)Anti cheat nedir ? Nasıl Kullanılır ?
- Anti cheat oyundaki guvenliği sağlamak amacıyla (spam, sh vs.) şeyleri engelleyen guvenlik amaclı program ..
16-)Private Serverlara Nasıl Girerim ?
- Private Serverlara Girmek icin Oyunuyucağınız versionun clientini bulundurmanız gerekir .. ve Oynuyacağınız serverin patchleri ..
17-)UİF Editleme Programı yok ama Uif editleyebilenler var ?
- Hex Editor ile Uiflerin yazılarını değiştirebilirsiniz .. Ama yerleri değişmez ..
1TBL Uzantılı Dosyaları nasıl editlerim ?
- Tbl dosyaları Oyunun bilgi dosyalarıdır .. mesela db ye eklediğiniz skillerin tbl si olmassa skiller calışmaz onun gibi .. editlemek icinse satır eklemeli veya eklemesiz tbl editor kullanabilirsiniz ..
19-)USKO Clientiyle Private Serverlara girebilirmiyim ?
- Clientteki Onemli Patchleri indirip usko cliente atarsanız .. usko client ilede girebilirsiniz ..
20-)TS alıyorum Basıyorum ama donuştuğum yaratık gozukmuyor ?
- Ustunuzdekileri cıkartıp giymeyi deneyin olmassa UPCdefaultlooks.tbl inizi yenileyin ..
21-)Master actıgım halde master skillerim gozukmuyor ?
- Master Skill uif leri kaybolmuştur .. Master patchı indiriniz .. Sorun Duzelmesse yeni client edininiz ..
22-)Private Serverlara Rebirt Yapılamazmı ?
- %90 olmaz .. Cok uğraşılırsa yapılır ama .. Uskodaki gibi yanıp sonme efekti verilemez ..
23-)1098 serverlarda Asasım ama atağım artmıyor ?
- İtem takasıya kadar dex sonrasıan str vermeniz gerek ..
24-)Title nedir Title itemleri takamıyorum ?
- Titlee sizin bir eşyayı giyme sınırınızdır .. titlee 60 sa eşyada 60 level olmanız gerekmektedir ..
25-)Hamachili serverlarda servere bağlanamıyorum ?
- Adminin hamachide oldugunu kontrol edin ..
26-)KSC Nedir ? Nasıl Alınır ?
- Ksc oyunda bir tuşla screenshot almaktır .. boylece resimlerinizi başkalarıylada paylaşabilirsiniz ss num locktaki - tuşuyla alınır ..
27-)Oyuna Script Nasıl Eklerim ?
- SQL Server/Query analzer bolumune gireriz .. Cıkan bolume scriptimizi yazıp F5 e basarız scriptimiz eklenir ..
2KO Panelimde Acık var !! Nasıl Acığı Giderebilirim ?
- Ko Panelinizin yeni versionunu Yukleyin veya kopanel acığını kapatma patchını indirin ..
29-)Moradonum bozuk nasıl duzeltirim ?
- Moradon Duzeltme Patchını clientinize atınız ..
30-)Serverimde Savaş Nasıl Başlatırım ?
- /open Komutunu Girdiğinizde savaş başlar ..
31-)Savaşı Nasıl kaparım
- ebenzere /close komutunu girdiğinizde Kapanmış olur ?
32-)Nowa Atınca Oyundan Duşuyorum ?
- FX Klasorunuzu Yenileyin ..
33-)Chat Menusunden Clana Tıklıyorum Ama mesajım clana gitmiyor ?
- 1098 1102 serverlerde ektin değildir $ (dolar işareti) işareti ko clan mesajlaşması yapabilirsiniz ..
34-)Serverim ACık Ama ben Oyuna Bağlanamıyorum Server Cevrimdışı diyor ?
- Server.ini dosyanızı serverinize gore editleyin .. olmassa exe yi yeniden indirin ..
35-)SQL Serverde KN_Online adında new database kurunca hata alıyorum neden ?
- SQL serverde program filesde daha once db kurduysanız onların kalıntıları vardır onları silin yeniden deneyin ..
36-)DB de Racemi Commander racesi yaptım ama oyuna girince gozukmuyor ?
- Uzerinizdeki elbiseleri cıkartıp tekrar giyin ..
37-)1505 WMKO server fileslerin icinde Maplar yok ne yapmam gerek ?
- normal 1098 veya 1503 server fileslerin maplarını kullanırsanız sorununuz kalmaz ?
3Oyunda Roflar var ama ben goremiyorum ..
- İtem_ext.tbl lerinizi yenileyiniz ..
39-)MYKO Server Filesleri Duştu ama neden acılmıyor ?
- myko server filesleri veren cinli arkadaşlar biraz fixlemişler birazı bozuk .. server fileslerin
40-)İlk Kurulan Private serverler hangisidir ?
- KoreaKO, AtaKO, Knight Oyna ..
41-)Elimde 1503 exe var ama ip si editlenmiyor ?
- İp si editlenebilir exe değildir editlenebilir exe bulunuz ..
42-)v1503 1505 turu serverlerde /makeitem kodunu nasıl kullanıcağım ?
- /makeitem '' itemin kodu '' yazıp entere basıyoruz invertoyumuzda o item cıkıyor ..
43-)Tezgah kurunca onumde tezgah cıkmıyor ?
- tezgah kurduktan sonra cıkmıyor ama sizin pazar kurduktan sonra pazar kurdugunuzu belirten bir yzı n
44-)DB ye Kendimize Ozel İtem Nasıl ekleriz ?
- İtemExt tablosundan itemimizi yaratıp item_ext.tbl lerinede ekledikten sonra oyunda itemimizi gorebiliriz ..
45-)İtemlerimi Uskodaki gibi parlatmak istiyorum ne yapmam gerek ?
- USko item yakma patchini clientinize atınız ..
46-)Kendi Ko Panelimi Nasıl Yapalirim ?
- Php, Asp gibi web dili biliyorsanız yazabilirsiniz .. Adobe veya marcomedianın dreamweaver serisiyle editlenir ..
47-)DB den Adamın levelini ismini felan nasıl ayarlayabilirim ?
- Userdata tablesinden ayarlayabilirsiniz ..
4Private Serverlar Zevk Almak amaclı acıldı Ama Bazı Private Serverlar Edit Satıyor Neden Olabilir ?
- Bazı Serverler Serverini Hosta Kuruyor ve 7/24 saat kesintisiz oyun sağlıyor ama hostun para oldugu iicin edit satmak zorunda oluyorlar ..
49-)Bazı serverlerde Dual Raptor Dual Giga gibi sailahlar takıyorlar Nasıl Oluyor ..
- DB de Prosedurlerde İnvertoy edit bolumu acıyorlar istedkleri yere istediklerini ekliyorlar .. Ararsanız Forumda bulursunuz ..
50-)Karuslarda Kadın Mage Neden Yok ?
- Server eski versiyon oldugu icin kadın mage yoktur .. Kadın mage fire drake eklentisidir .. fakat bir yontem ile kadın mage eklenir .. Db den kişinin racesini karus priest yapın oyuna girdiğinde kadın mage olmus olucaktır ..
51-)Cince PRC Yi Nasıl Yuklerim ?
- Windows XP sp2 CD Niz Olması Gerek ..
52-)1299 Serverlara Nasıl Girerim ?
- 1299 client edinip hack shieldsiz exe bulup girebilirsiniz ... Ozel Exe İstemez Server.İni duzenleyip girebilirsiniz ...
53-)1299 serverlarda Oyuna Account ID ve Şifre yazdıktan sonra 106000 hatası alıyorum neden ?
- Server Kapalı Oldugu İcin O Hatayı Alırsınız ...
54-)1299 serverlarda Her seferinde Irk Secme Yeri soruyor Neden ?
- O Fazla Onemli Bir Bug Değildir Hangi Irkı Secerseniz secin Yine Sizin Charınız Gozukecektir ..
55-)Ebenzeri Acarken Quest info read fail hatası alıyorum ?
- O Sorun 1 den fazla gelmedikce sorun olmaz sadece 1 kere geliyorsa 1-2 dk bekleyin ebenzer sorunsuz acılıcaktır ..
56-)Aİ Server Hata Veriyor Cozumu Nedir ?
- Windows Gorev Yoneticisine Girin ( Ctrl + Alt + Delete ) Aİ Server ile alakalı dosyaları işlemlerden kapatın ..
57-)Character İnfo %99 Olduktan Sonra İnformation[1] %1 de kalıyor Neden ?
- Login Serverde Olan Bir Sorun Yuzunden Bu Meydana Gelir .. Serverın Restart olasıya kadar giremessiniz ...
5Db den aldığım Accountla Oyuna Girdikten Sonra Birdaha Oyuna Gİremiyorum ( İnvalid Password Diyor..)
- Account Login Prosedurunuzu Değiştirin Olmassa Server dosyalarınızdan Login Server ve Aujuard(Prosedur yoneticisini) değiştirin ...
59-)El Morad Cz Gibi Gateler Calışmıyor .. Serverinizdeki Map Dosyaları Ek Forumdan Orjinal map dosyalarını bulunuz ve Aİ Server Ebenzere Atınız .. Tekrar deneyiniz ...
60-)Usko İtemlerini ve Usko Pelerinlerini Goremiyorum ..
- Usko İtem Klasorunuz Varsa İtem Klasorunuzle Değiştirin .. Ui Klasorunuzede aynı işlemi yapın ... İYİ geceler paylasima devam....
[MVCK][/MVCK]
:eyvallah::eyvallah::eyvallah::eyvallah: