Beyler ben yeni bi okula transfer oldum ozel nedenlerden dolayı daha doğrusu benim bilmediğim onun bildği olaylar işte sataştı bana alttan aldım geneldede oyle yaparım nefret ederim kavgadan her zaman alttan alırım . karşımdaki cocuk 185 boylarında ince olmasına rağmen cevik biri ve baya kuvvetliye benziyor ben 1.70 65 kiloyum normalim ve ellerim baya buyuk yani kabaca kodumu ottuttururum tekniğide bilirim o biliyormu bilmiyorum muhtemelen bilmiyordur aslında ben her turlu girerim kavgaya ama şoyle bi problemim var . Ben kucukken şu an 7. sınıfım 4. sınıfa kadar kavgadan hic korkmaz pata kute dalar kendime guvenir goverdim karşımdakini . Taa ki bir cocuğun dişini kırana kadar al başına belayı ondan sonra en fazla bir iki kavga haric hic kavgaya girişmedim . ve karşımdakini yani bu kavgalı olduğum cocuğu dovme ihtimalim gercekten kendime guvenirsem % 55 gibi ama işte ben sebepsiz yere kin toplayamıyorum ve elim ayağım titriyor ya cocuğa bir şey olursa ya bana bir şey olursa ya adam toplarlarsa dayak yersem paranoyak oldum . Ve her zaman iki kere duşunurum yani biraz abarttım ama yani vuracağım zaman hep en az acıyacapı fakat yavaşlayacağı yerlere denk getirmeye calışırım . bir de şeker hastasıyım adrenalin hormonu arttıkca şekerim duşuyor buda bana dezavantaj bu bayılmaya kadar gider ama ccok muhim değil şekerim yuksek olursa hic bir şey olmaz . Sizce ne yapmalıyım alttan mı alayım yoksa kavgaya girip hem şu hakkımda cıkan dedikoduları mı sondureyim ne kadar kendime dovemesemde bir iki yumruk atarım gibi motive etsemde karşıma cıkınca icimi bi nasıl desem hani bir yerlerim titriyor hani 'titreyerek ...' derler ya bir nevi korkuya kapılıyorum omu kavga başlatıcak ben mi başlatayım diye . derslerimde bayaa iyidir 92 civarları oluyo ortalamalarım hayatımıd yakmak istemiyorum konuyu fazla uzatmadan sizce ne yapmlayım sevgiler saygılar ...