Firefox, Edge ve Opera kullandım. Şunu soyleyeyim bilgisayarım oldukca kotu. 3GB RAM'li bir bilgisayarda hangi tarayıcı daha iyi olur onu anlatmak istedim. Oncelikle cevap hicbiri. Cunku hepsinin ayrı ayrı guzel ve kotu yanları var. Performans olarak coğu kişi Firefox demişti. Oncelikle eğer YouTube'den video izleyecekseniz Edge veya Firefox kullanın. Opera'nın CPU kullanımı cok fazla oluyor. Aslında Edge en tasarruflusu ama Firefox'da video izlerken o videoyu sağ alta alabilme ozelliği var.

Buna siz karar verebilirsiniz. Eğer Technopat'a vs. gireyim arkada da muzik olsun diyorsanız. Opera guzel bir secenek. Oynatıcı ozelliği cok iyi. Siz muzik calarken video izlediniz diyelim hemen kendi duruyor. Opera'da fazla RAM kullanımı goremedim hatta en duşuğuydu. Video izlemediğiniz takdirde tabii. Bu arada Firefox ve Opera'da daha cok işe yarar ozellik var ama Edge'nin de temasını beğendim sade olması hoş olmuş. Neden Opera en duşuk cıktı diye sormayın ben de şaşırdım. Genelde hep Edge en hızlı derlerdi.