1. Chaos Giriş : Chaos'a girmek icin 1 adet Maradonda Chaos NPC si 1 adet ise Luferson ve El Morad Castle'de bulunmaktadır.Ronark Land ve diğer Maplara bakmadım.Gunde 1 kere giriş hakkınız bulunmaktadır.Arada Sırada 12 Saat'e birde alabiliyor.Bunun neden olduğunu bende bilmiyorum.Chaos a girmek icin Maradonda + Basma yerine cıkmadan Merdiven'in hemen jenerator'e doğru giden yolda solda bulunmaktadır.Uzerinde Kanat bulunmaktadır sarı renkde.Chaos yazısıda bulunmaktadır.O NPC ye sağ tıklıyarak ikinci seceneği seciyorsunuz Map Chaos a tıklıyorsunuz.Size bir kağıt geliyor.O kapıdı cope vs.. atmayı denemeyiniz.Chaos zamanına 10 dakika kala Karşınıza ekranın ustunde ortada bir tablo gelecektir. [ - ] ve [ Join ] Yazısı bulunur.Join'e tıklıyarak giriş hakkı kazanabilirsiniz.Sakın unutmayın Kağıt almadan giremessiniz.

Not : Saatleri Knight Online Savaşları bolumunde exselansTR tarafından hazırlanan konuda bulunmaktadır.Okumanız tavsiye edilir.Serverdeki yazan saat'te 1 saat fark bulunmaktadır.

2. Nasıl Oynanır : Chaos a girdiniz.Karşınıza buyuk bir karakter gelecek.Karuslarda Barbar Warrior Stili Humanlara ise Female şeklinde bir karakter gelir.Skillerinin bazıları dizilidir.Kiliti acarsınız ve "K" harfine basarak istediğiniz skili alabilirsiniz.King Blade isimli İlisiyon gibi olan skil Tek atma skilidir.Surekli kullanılamaz.Chaos da belli koşelerde bulunan mavi kutuları alırsanız acılabilir.Her kutuda acılmaz.Kutular bazen Light Feed Bazen ise heal skilini acar.Heal Skili Mavi Suya benzer gibi bir skil tam hatırlıyamadım.Skilde 2.ci sayfada bulunur.Light Feed ise hızlı koşma işareti vardır.İlk bir iki sayfaya bakın zaten hemen goreceksiniz.3 Bin demage vuran skill vs.. uzerinizde vermektedır.1 Deki skil normal combo skiliniz 1 k Vuran 2 deki İce 3 - 4 - 5 vs.. Baktığınızda anlaşılacaktır.Normal vuruş skiliniz 1 K vurur.3 deki skil 3 K vurur.3 deki skil combo yapmanız ici değildir.Mage gibi fırlatır.1 adetde nowa skili bulunmaktadır.Linghting Nowa gibi bir şekli vardır.Rengi biraz daha acık mavimsidir.Elektirik gibi dalgalar vardır baktığınızda hemen gozunuze carpıcaktır.Nowa gibi atabilirsiniz.2 K demage vurur o bolgedekilere.

Nasıl Oynanır anlatımı bu kadardır.Bilerek bu şekilde anlattım.Eğer tek tek isimlerin yazsaydım vs.. belki karışıklık yaşayabilirdiniz.Size anlatım yaptım boyle daha cok işinize yarıyacaktır.

3. Hediyeleri Nelerdir : Hediyeler şunlardır. Mavi Kutu - Yeşil Kutu - Kırmızı Kutu

Mavi Kutu ilk 4 e verilir.Yeşil kutu sırasına gore değişiyor.Bazen ilk 5 Bazen ilk 6 Belli olmaz.Kırmızı Kutu ilk 5 - 6 dan sonrasına verir.Karakter Level i alıcağınız kutuyu etkilemez.