Oncelikle merhaba arkadaşlar bu bilginin sizin cok işinize yarayacağına cok inanıyorum .. Belki de karşılaşan arkadaşlarımız olmuştur ama ben yinede paylaşayım dedim . ben web tasarım şirketinde calışıyorum gecen gun bilgisayarımı actığımda masaustu gelmeden hep bu geliyordu ve gercek sanmıştım acılımı olarak " DIKKAT! Sizin PC'niz aşağıda belirtilen sebeplerden dolayı bloke edilmiştir. yazıyor ve en ustte EMNİYET GENEL MUDURLUĞU Turkish National Police " yazıyor ve benden 250 TL para yatırmamı istiyor. Yatırdığımda ise 1 saat ila 72 saat arasında acılacağını soyluyor. Ve ben buna inandım parayı yatırmadan bilişim şubeyi arayıp sorayım dedim aradım bunun bi virus olduğunu soylediler oyle bir uygulamamız yok dediler yani soylemek istediğim ekranınıza boyle bişey gelir de bilgisayarınız acılmaz ise panik yapmadan bilişim şube mudurluğunu arayın ve sorun.işte fotoğraflar :
KONU KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR KENDİ EMEĞİMLE YAPTIM HERKESIN İŞİNE YARAYACAĞINA INANIYORUM OLMAZ DEMEYIN BEYLER KONUYA BAKTIGINIZ ICIN TEŞEKKUR EDERİM ..