Merhaba Knight Online Oyuncuları!

Yeni genişleme paketiyle, acılacak yeni dunya'nın duyurulmasıyla ve hızla yaklaşan tatil donemiyle birlikte Knight Online Ekibi sık sorulan bazı sorulan Knight Online Yapımcısı tarafından cevaplanmasının guzel bir fikir olduğunu duşundu. Umarız bu ufak Soru&Cevap bazı sorularınızın cevaplanmasını sağlar!

S: 13. dunya'nın acılacağını duydum. Bu ne zaman olacak?

- Cok yakında acmayı planlıyoruz. Son iki serverimiz Ronark ve Girakon'ın cok populer olduğunu ve oyuncularımızın yeni dunya'nın en kısa zamanda acılmasını beklediğini biliyoruz!

S: Gorunuşe gore her dunya'nın 3. serverinde pek insan bulunmuyor. Serverlerin dengelenmesine yardımcı olacak bir şey yapacak mısınız?

- Oyunumuzun dengeli ve canlı olmasını gercekten istiyoruz. Yeni server acarken bunu başarmak icin her dunya'daki server sayısını 3'ten 2'ye duşuruyoruz. Bu sayede Knight Online oyuncularına istediklerini vermiş oluyoruz, aynı anda oyuncu sayılarını dengelemiş ve PVP'ye oncelik vermiş oluyoruz.

S: Yakında başka dunya'lar acacak mısınız?

- Şu anda hayır ama topluluğun ne istediğini dinleyeceğiz. 2008 yılı icin heyecanlıyız!

S: Şu anda bazı oyun-ici eventleri iptal edilmiş durumda. Bu neden oldu?

- Forgotton Temple şu anda iptal edilmiş durumda ve bizler bu eventin duzgun ve adil bir şekilde olması icin calışıyoruz. Bu event şu anda calışmayan tek event'imiz olacak ve yakın gelecekte tekrar aktif olacak.

S: Server bakım zamanlarınız her zaman Salı 3:00'ten 7:00'ye kadar suruyor. Bu zamanı gece yarısına veya daha sonraki bir zaman erteleyemez misiniz? (Cevirmen Notu: Bu soruyu soran evladımız muhtemelen Amerikan vatandaşıdır ve onlar icin bakımlar oğleden sonra 3.00'ten 7:00'ye kadar suruyor.)

- Bakım zamanlarımız serverlarda bulunan oyuncu sayısının en az bulunduğu gun ve saatlerde yapılmaktadır. Serverleri kapatmanın uygun bir zamanı olmadığı acıktır ama teknik sorunları tamir etmek ve serverleri resetlemek icin bunu yapmalıyız. Aksi taktirde hafta sonları veya cok oyuncunun olduğu donemlerde teknik sorunlarla karşılaşabiliriz. Cok iyi bir teknik ekibe sahibiz ve bu ekibimiz mumkun olan en kısa zamanda serverleri acmak icin ellerinden geleni yapıyorlar.

S: Border Defence War ve Juraid Mountain Raid event zamanları Amerika'ya gore sabah erken saatlerde ve akşam oluyor. Ben akşam 6:00'dan once işten cıkamıyorum. Bu durumu telafi etmek icin 3. event eklemeyi duşunuyor musunuz?

- Evet, event programımızı genişletmeyi duşunuyoruz. Olabildiğince cok zaman dilimindeki oyuncularımızı ağırlamak istiyoruz, bu yuzden lutfen belli eventleri takip etmek icin forumumuzu ziyaret edin. Ne kadar cok ilgi olursa, boyle şeyleri yapma olasılığımız o kadar artar.

S: Hesabımı, karakterime level kasmak icin arkadaşımla paylaşmak istiyorum. Bu neden Kullanım Sozleşmesi'ne aykırı?

- Oyun her hesabın bir sahibi olması uzerine tasarlandı. Bu, hesabın uygunsuz kullanılmamasını sağlar ve boylece paylaşım sayesinde kimsenin zarar gormesini engeller. Herkese kendi hesabını, kendi karakterini kullanmasını ve bilgilerini kimseyle paylaşmamasını oneririm. Bu sayede karaterinizin mutlak kontrolu sizde olur. Ben hicbir zaman otomobilimi paylaşmam. Eğer paylaşırsam, başkasının otomobilimle kaza yapma riskini taşırım demektir.

S: Knight Online Ekibi yakın gelecekte karakterimin yapılandırılmasına yardım edecek yeni itemler ekleyecek mi?

- EVET! Şu anda oyun-icinde ve cash shop'ta bulabileceğiniz yeni itemler geliştiriyoruz. Yeni itemler, ozel teklifler ve bazı klasik itemlerimiz icin You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.
adresimizi ziyaret etmeye devam edin.

S: Uzerinde savaşabileceğimiz yeni PvP haritaları eklemeyi planlıyor musunuz?

- Bu uzerinde konuştuğumuz bir konu ve onumuzdeki yıl buyuk bir patch veya genişleme paketiyle boyle bir şeyi yapmayı planlıyoruz.

S: "Moradon: The Resurrection" genişlemesiyle gelen bir cok değişikliği anlayamıyorum. Bu yeni ozellikleri acıklayacak bir rehber yayınlamayı planlıyor musunuz?

- "Moradon: The Resurrection" yeni icerikler ile dolu buyuk bir genişleme. Fakat tum bu guncelleştirmelerle birlikte cevrenize uyumu sağlamanız icin bir sure gerekecektir. Eğer Genişleme ile ilgili sorularınız varsa Forumlarım bolumumuzu BURADAN ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Genişleme rehberinin yeni maceralarınızda yardımcı olmak icin yakında geleceğini bildirmekten gurur duyuyoruz.

Teşekkurler!