Akaryakıt sektorunun onemli şirketlerinden Petrol Ofisi, bayilerinin universite oğrenimlerine devam eden cocuklarına yonelik daha once uygulanmamış bir eğitim gercekleştirdi. Petrol Ofisi'nin tum ust duzey yoneticilerinin de katıldığı, 'Gelecek Nesillerin Ofisi' başlıklı bir gunluk eğitimin acılış konuşmasını Petrol Ofisi CEO'su Selim Şiper yaptı. Tum direktorlerin kısa konuşmalarının ardından Petrol Ofisi CMO'su Beril Alakoc, ‘Petrol Ofisi Nesilden Nesile', ‘Markanın Gucu', ‘Networking', ‘Tuketicilerin İstasyonlardan Beklentileri' başlıklı bir konuşma yaptı.
Petrol Ofisi CHRO'su Neslihan Yalcın'ın ‘Kuresel Trendler' başlıklı konuşmasının ardından gunun ikinci yarısında Petrol Ofisi yoneticilerinin liderlik ettiği vaka calışmaları yapıldı ve uretici fikirler Petrol Ofisi yonetimi ile paylaşıldı.
'Gelecek Nesillerin Ofisi' eğitimleri devam edecek
Petrol Ofisi CEO'su Selim Şiper, son iki yıldır, stratejisinden organizasyonel yapısına, kurumsal kimlikten urunlerine kadar cok yonlu ve onemli bir gelişim sureci yonettiklerini kaydederek şunları soyledi: "Boylesine buyuk ve onemli bir yapıda tum kulvarlarda eş zamanlı cok hassas calışmalar yurutuyoruz. İki yıllık bu gelişim ve donuşum doneminin tum Petrol Ofisi Ailesi'nde cok olumlu yansımaları oldu.
Bu başarının gelecek nesillere aktarılması da bugun yakaladığımız ivmenin guclenerek devam etmesi icin on koşuldur. Gelecekte işlerimizi teslim alacak bayilerimizin universitelerde okuyan cocukları ile, eşine az rastlanan bu tarz bir eğitimle bir arada olmaktan cok mutluyuz. Onların bayrağımızı daha da yukarılara taşıyacağından hic şuphe duymuyoruz. İlerleyen donemlerde de devam edecek ‘Gelecek Nesillerin Ofisi' programı ile tum bayilerimizin cocukları ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz".
Petrol Ofisi'nden sıra dışı eğitim
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Petrol Ofisi'nden sıra dışı eğitim