Galatasaray'da teknik direktoru Okan Buruk'un yardımcılarından Ismael Garcia Gomez, İspanyol basınına konuştu.
Gomez, konuşmasının başında Okan Buruk'tan, Galatasaray'da kendisiyle birlikte gorev yapması icin teklif geldiğinde heyecanlandığını soyledi.
Sarı kırmızılıların yardımcı hocası, "Heyecanlıydım. İstanbul'a 4 yıl once tatile gitmiştim ve zaten sevdiğim bir şehirdi.
Ayrıca Okan Buruk, Turk futbolunda bir efsane.
Galatasaray'ın, Super Kupa'da Real Madrid'i yendiği macın MVP'siydi.
Aynı zamanda Başakşehir ile ligi kazandı.
Profilimi beğendi ve teknik ekibe tek yabancı olarak katıldım" ifadelerini kullandı.
Turk futbolundaki kısa suredeki tecrubelerini anlatan Gomez, "Turkiye'de futbol, galibiyette ve yenilgide tutkuyla yaşanıyor.
Sahaya cıkıp bizi bekleyen tum insanları gormek inanılmaz ve ic sahadaki atmosferlerimiz inanılmaz" dedi.
OKAN BURUK KİMDİR?
Galatasaray'ın ciceği burnunda hocası Okan Buruk, 19 Ekim 1973'te dunyaya geldi.
Okan Buruk'un UEFA-Pro lisansı da bulunuyor.
Genc teknik adam, daha once Başakşehir ile şampiyonluk yaşamıştı.
Okan Buruk, Galatasaray'dan once Turkiye Milli Takımı'nda yardımcı hocalık yapmıştı.
Buruk, Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Goztepe, Aksihar, Rizespor gibi takımları da calıştırdı.
Okan Buruk Galatasaray başında şimdiye dek 8 maca cıktı ve 2.13 puan ortalaması yakaladı.
Galatasaray Teknik Direktoru Okan Buruk'un yardımcısı konuştu! "O efsane"
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Galatasaray Teknik Direktoru Okan Buruk'un yardımcısı konuştu! "O efsane"