Oncelikler herkese merhabalar bugun indirdiğim birkac dosyayı telefonuma atmam gerekti. Kablo'yu bilgisayara taktım ama calışmadı. Ben de kablosuz paylaşım yollarını aradım ama kaydadeğer bir şey bulamadım. Araştırmalarımın sonucu bir yol buldum bunu sizle paylaşmak isterim. İlk rehber deneyimim hatalı bir şey yaparsam affola.

Oncelikle Android cihazımıza geciyoruz. WiFi FTP (WiFi File Transfer) isimli uygulama'yı indiriyoruz.

Onumuze Fotoğraftaki ekran geliyor;

Ve alttaki "Start Service" Butonuna basıyoruz;

Şimdilik bu cihazdaki işimiz bitti. (Siyah yerin altında bir yazı var ne olduğunu bilmediğim icin sansurledim)

Windows cihazımıza geciyoruz;

Masaustunde Bilgisayar'a tıklıyoruz. Bilgisayarda sağ tıklayıp "Ağ konumu ekle" ye tıklıyoruz ve karşımıza;

Bu şekilde bir ekran geliyor. İleri diyoruz ve karşımıza;

Bu şekilde bir ekran geliyor. Ozel bir ağ konumu secin kısmınını secip ileri diyoruz ve karşımıza;

Bu ekran cıkıyor ve telefonumuzdaki sansurlediğim kısımdaki yazıyı buraya yazıp ileri diyoruz. Karşımıza;

Bu ekran geliyor ve bizden Ağ'ı adlandırmamız isteniyor istediğiniz isimi verebilirsiniz. İleri diyip Son'a tıklayınca iş bitiyor.

Telefon'a tıklarsanız Telefon'un dosyaları'na ulaşırsınız isterseniz dosya alırsınız isterseniz dosya yuklersiniz.

Dediğim gibi ilk rehber denemem hatam olursa affola.