Dun (25 Haziran) işten cıktım evime geldim.Actım bilgisayarımı,adsl bağlantım ile internete bağlandım.Forumdaki konuları okudum,maillerime baktım ve sonra bilgisayarı kapatıp,kumsala mac yapmaya gittim.
Mactan dondum,bir guzel duşumu aldım.Ardından da yemeğimi yiyip,bilgisayarımın başına gectim.Biraz uzun anlatıyorum.Cunku moralimin nasıl sıfıra duştuğunu anlayabilmeniz icin.Nete bağlandım,mr & mrs smith filmini indirmeye başladım.Bu arada KOF 2001 oynuyorum.Bir baktım modemin ışığı sonmuş,herhalde filmi indirdiğim sitenin bağlantısında bir sorun var dedim.Başka sitelere girmeye calıştım,sonuc vermedi.Bilgisayarı yeniden başlattım,tekrar bağlanamaya calıştım, bağlantı kurulurken hata verdi "servis sağlayıcınızla bağlantı kurun" diye.Bende 444 0 375 adsl muşteri hizmetlerini aradım.
Durumu anlattım,gerekli bilgileri verdim.Teldeki bayan bir sorun olmadığını soyledi.Bende bunun uzerine dışarı cıktım,dolaştım sonra eve gelince yatıp uyudum.Sabah kalktım saat 10 gibi tekrar bağlanmaya calıştım,gene aynı hata.Tekrar muşterileri hizmetlerini aradım,teldeki bayana durumu aktardım.Oda bana hattımın kontrol edileceğini,geri donuş icinde bana ulaşabilecekleri bir telefon numarası gerektiğini soyledi.Numarımı verdim oğlene doğru arayacaklarını soylediler.
Saat 12 oldu,ses seda yok.Zaman gecsin diye oyun oynadım,saate bir baktım 2 olmuş.Muşteri hizmetlerini aradım,karşıma cıkan beyede durumu anlattım.Oda beni bu konuyu acmama neden olan cadaloza bağladı

Durumu buna da anlattım,bana son 1 saat icinde kumburgazda sorun olduğunu soyledi.Bende ona bu sorunun dunden beri devam ettiğini soyleyince sert bir ses tonuyla,"hayır beyfendi 1 saattir sorun var dedi".Bende arızanın ne zaman giderelebileceğini sorduğumda daha sert bir ses tonuyla "beyfendi bir saattir devam ediyor,ben nerden bileyim" deyip teli suratıma kapattı.
İşte burda cok sinirlendim.Kibarca konuşuyorum ama karşınızdaki kişi resmen sizi dovuyormuş gibi konuşuyor.Soru sana gore sacma olabilir,ama niye bağırıyorsun kardeşim.Ustelik birde bayansın

Bu arada başından bu tur olay gecen başka arkadaşlar varmı???