GLACİER MAGE : her skilli yawaslatma ve swift silme ozelligi tasır sawaslarda cok işe yarar ozellikle pk larda karsıdan gelen asası yawaslatarak adama uzaktan skill sıralıyabilirsiniz 2. skill ponitlerini lightinge verirseniz solo olarak rahat adam kesebilirsiniz ama tam anlamaıyla pk yapmak zor olur pek ks yapamaz ve iyi damage veremezsiniz tabi 75+ bi mage iseniz adamı dondurma tamamen dondurma gibi bi sansa sahipsiniz buz mage icin ben paper olmayı oneriyorum cunku az damage veriyorsunuz.....
LİGHTİNG MAGE : her skilinde adamı kilitleme ozelligi vardır fakat en cok 42 ( asa) darbesi etkilidir kitlemede solo bi mage icin mukemmel bir turdur kesinlikle pet mage olunmalı ve inte complete giyebilicek kadar abanmalısınız. paper lighiting mageler etkili olmaz cunku ne kadar int olursa sizde o kadar kilitleme şanısız olur bu yuzden paper mage yararlı degildir 2. skilli buz yaparsanız sizi pk da durduracak rakip olmaz bile int priestleri bile kesebilirsiniz buz gibi dusuk damage verirsiniz heleki int olucagınız icin damahe baya bi duser ama rakibi kitleme gibi super bi sansınız var
FLAME MAGE : en yuksek damage veren turdur inceliklerine gelince kesinlikle paper mage olunmalı super damageler vermek icin ttabi siz defans olsun isterseniz inte verebilirsiniz ama o zaman damage dusuk olur neyse. uzak vuran skilleri pek yoktur 33 skiili ve 28 skilli haric ama tabi rakip size yaklasana kadar siz onun hpsini baya bi goturmiş olursunuz
gelelim mageler icin stat olayına yani int ve paper lık durumu
PET mage ( int mage ) : 60 + iseniz complete ve asa int icin ( salamander elixser gibi )takabilecek kadar inte basın 60 - iseniz crimson ve int asasına gore ayarlayın tabiki inte vermek damage dusurur kesinlikle turunuz flame veya ligting olmalıdır buz magelere pek tavsiye etmiyorum flame iyi damage verdigi ve lighting de kitleme oranı arttigi icin soluyorum
FULL İNT MAGE : pek bilinmez ama acıklıyayım kesinlikle ligting olmalısınız ve sadece complete ve asa takabileceginiz kadar mp verin .. size super bi rakip kitleme oranı verir tabiki solo bişey yapamazsınız ama sizin party icinde 3 tane flame mage varsa alanla npc keser gibi player kesebilirsiniz ve eger teke tekte adam bulursanız imknı yok olmezsiniz mutlaka vuracagınz 2 skilden biri kitler sizin icin degil ama party icin yararlı bi mage olursunuz tabi buda size fayda saglar np acısından
PAPER MAGE : en cok kullanılan ve tartısılan mage turudur kesinlikle full mp ye abanmak lazım super damage verirsiniz lighting kesinlikle paper olmamalıdır flame ve buz mageler icin super bir mage olur ve iyi damage verirsiniz defans icin int giyenler hep aldanırlar cunku paper magenin defansı ile aralarında pek fark yoktur
BATTLE MAGE : aslında pek bilinmez benden size bi kıyak .... battle mage apayrı bi mage turudur anlatayım. battle mage olmak icin 92 ye kadar str ye vermeniz gerisini mp ye abanmanız lazım strye niye verioz dicek olursanız .
tooth +6 ve ustu dual ve scorpion sheld takmak icin bildiginiz gibi tooth denen kılıc size super flame damage ve hp saglar tabki ss nin size nasıl bi defans vereceginizi heralde sizde biliorsunuz. bu yeni mage turu ile hem pet mageden iyi damage vermiş olur hemde daha cok defansınız olmus olur bu yuzden ben pet mage yerine battle mage omayı tercih ederim tabiki biraz tuzlu cunku bu itemler bitraz pahalı .
BU ARADA KISA Bİ NOT : mage ler icin giyilen giysiler ve takılar da size verilecek olan mp size sadece npclere ( canavarlar warder guards) daha fazla damage vurmanızı saglar kesinlike karsı rakibe daha fazla damage vuramazsınız yani sizin saf mp nize bakar damage oranı . o yuzden mutlaka bonuslarınızı hp ye verin ( giysi ve takılarda )
MAGE İCİN İTEMLER
PET MAGE İCİN İTEMLER : +6 complete set ve ustu veya+7 crimson ve ustu ( hp bonuslu ) asa oalrak kesinlikle elixser veya salamander lazım +6 ve ustu size daha yararlı olur takılara gelince takılarda gorev takıları super bi avantaj ama pek bilinmez yararları gorev takıları size hem mp hem fazlasıyla hp ve resistans kazandırır ama illa ben takmam diyosanız : size kolye olarak e.p veya amulet of hp en olmadı lobo pendant oneririm yuzuk oalrak favorim r.o.m ve ruby ring .. kemer aslında super body belt ama tabiki iron belt ve neckle sizin icin ssuper olurdu
PAPER MAGE : kesinlikle +7veya+8 paper mage setiniz olmalı hp bonuslu takılarınız gene yukarda belirttigim gibi olmalı veeeee asa olarak +9 wood guzel +8 wizard iş gorur+8 wood da yeterlidir tabi lycoan ( flame ) lupus ( lighting) lobo ( glacier) stafflarınız olursa sizin icin super olur
BATTLE MAGE : en pahalısı bu işte +6 ve ustu tooth ( flame ) sword off the death ( buz ) icin kılıclar lazım kesinlikle scorpion shield lazım ( ss ) takılar aynı yuklardaki gibi giysiler ise +7 ve ustu olmalıdır .
NOT : magelerde mutlaka mp set hp set ve str set olmalıdır ( mp sawasra warder ve exp kasmak icin) ( str ise daha fazla yuk alıp sawasa giderken daha fazla potla girebilmek icin lazım ) ( hp set ise size sawas ve pvp lerde pk larda yuksek hp saglar ) ve en onemlisi her tur ile vs icin talia tasımalılar ( tabi asit toplarına dikkat ederek
gelelim mage kasma yontemlerine
LİGHİTİNG MAGE : apos deruu partlerine girebilir ve 8 dakkada bir lighitng resistans verekek kasabilirsiniz
GLACİER MAGE : 45 lvde 45 alanı ile harpy partylerine girebilirsiniz
FLAME MAGE : solo kesebilirisiniz bir cok hayvanı yada harpy partylerine girerssiniz tabi 2. oalrak buza vermek iyi olur
not: ben 59 lvl e kadar buz ve ligtinge verdim 45 e akdar buz gerisi lighting olarak boylece hem harpy hem apos ve deru partylerinde yer buldum
MAGE LERİN PEK BİLİNMEYEN SKİLLERİ
FLAME :
FİRE THORN : ( 54 ) skili cok iyi ve kullanıslı bi skilldir rakibinize en iyi ve yuksek damageyi verirsiniz veee en onemlisi playere vurdugunuz damage kadar kendinize hp alırsınız rakip size zr veya skill vurdugunda ( mageler haric ) skill failed verir ... range gayet iyidir uzak
MANES OFF FİRE : 56 skilidir ve super seri dir cok iyi damage verir asla failed vermez ve dolmasını beklemezsiniz fakar range gayet dusuktur vslerde cok işe yarar ( acıklıcam )
GLACİER :
CHİLL : rakibi kesinlikle yawaslatma ozelligi vardır ister player ister npc kesinlikle yawaslatır ve sw siler
blizzard : 45 alanı kesinlikle yawaslatır
not : tum buz skilleri sw siler
LİGHTİNG :
42 ASA : rakibi kitleme oranı cok yuksektir fakat range dusuktur
manes : 56 bunda iyi damage verirsiniz fakat range dusuk ve kitleme oranı asa darbesinden azdır
Pet_Paper_&_BattLe_Mage_Klavuzu
Knight Online0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Pet_Paper_&_BattLe_Mage_Klavuzu