Gece,bir başıma ,kentin ışıklarına dalıp gidiyorum.Binlerce sevdanın anayurdu olan eskişehir,bu kez benim acılarım tanıklık ediyor.Yaz ortası ama icim titriyor.
Geceleri seninle yaşamaya alışmış olan ben,şimdi oylesine,icimde ki acının azalmasını bekliyorum.Hic bir şey yapmak gelmiyor icimden,neresine baksam seni gorduğum evin icinde yaşamak en dayanılmaz işkence.İcmek istiyorum,rakı şişesinde boğulmak...Sonra?Sarılsam ne olacak ki rakı kadehlerine?Sarhoşluğun kucağında kaybetsem kendimi ne olacak ki?Sabah uyandığımda en acı gercek olarak dikileyecek mi karşıma sensizlik?Boş boş bakmayacak mıyım duvarlara?Gececek elbette,zaman sensizliğin acısını silecek icimden.Alışacağım boyle yaşamaya.Cunku senden oğrenmedim ben aşkı.Giderken aşkıda goturmuş değilsin.Senden once de vardı icimde,senden sonra da olmaya devam edecek.
Yokluğun ağlatmıyor beni.Kendime kurduğum tuzakta caresizce cırpınışım geldikce aklıma,sessizce dokuluyor goz yaşları.beynimin icinden cevapsız yığınla soru dolanıp duruyor.Aslında her sorunun bir cevabı var ama benim onları cevaplayacak cesaretim yok Boylesine gucsuz olmaktan nefret ediyorum.Aşk dolu bir hayat sunmak isterken sana,anladım ki kaybetmişim kimliğimi.Anladım ki seni mutlu etmek isterken unutmuşum mutlu olmanın ne demek olduğunu.Bu yuzden tuzak diyorum işte.Kendi hayatımı kendim yaşanmaz hale getirdiğim icin uzgunum hepsi bu.
Az sonra yağmur yağacak.Bulutlar kapadı yıldızları ve de ayı.Boyle gecelerde daha da cok artıyor huznun katsayısı.Şimdi cıksam sokağa,iliklerime işlese yağmur,sırılsıklam etse beni...Diilimde bir şarkı."Soz yok anlatmaya seni..."Uzerime uzerime gelecek sokaklar.Boğulacağım biliyorum.Bu kentin her noktasında senin izin var,sokaklar deli edecek beni.Yurunmez olacak.
Kapadım gozlerimi,uyku alsın beni,Şoyle deliksiz uyumayalı ne kadar oldu?Ne kadardır kendimde değilim?Kontrol edemiyorum zamanı.Oysa tek ilacım zaman .Erimelisin,bedenin gibi ruhunda terk etmeli beni.Ancak ozaman kurtulacağım kendi tuzağımdan.Ancak o zaman bitecek bu kimliksiz geceler.....