Enver Yucel: “Her zaman en buyuk destekcisiyiz”
Bahceşehir Koleji Iğdır Kampusu oğrencisi olan Ozlem Yıldız, Kazakistan'da gercekleşecek Dunya Şampiyonası oncesi Bahceşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yucel'i ziyaret ederek şampiyonluk sozu verdi. Ozlem'in her zaman destekcisi olduklarını ifade eden Bahceşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yucel ise, “Oncelikle Ozlem'i tebrik ediyorum. Şampiyonluklar kolay kazanılmıyor. Ozlem buyuk bir ozveriyle calışıyor. Biz de bir eğitimci olarak sporla eğitimin birlikte olabileceğini, ikisinden birini ihmal etmemek gerektiğini duşunuyoruz. Ozlem; kamplara, antrenmanlara gittiğinde derslerinden geri kalmaması icin hocalarımız kendisine bireysel olarak destek oluyorlar. Ozlem Avrupa Şampiyonu olarak Turkiye'nin yuzunu guldurdu. Şimdiki hedefi dunya şampiyonu olmak ve biz bu surecte onu yalnız bırakmayacağız. Elimizden gelen tum gayreti gostereceğiz. Ozlem'in tum eğitim surecinde hep yanında olacağız” şeklinde konuştu.
Yucel, konuşmasının ardından genc sporcuya Turk milleti adına Turk Bayrağını teslim ederek, Yıldız'dan Kazakistan'da dalgalanması sozunu aldı.
“Kamplarda ders calışıyorum”
Spor ve okulu bir arada yuruten genc sporculara tavsiyelerde bulunan Yıldız, “İlla ki zorlanacaklardır ancak asla pes etmesinler. Her zorlukta hedeflerine odaklansınlar ve daha cok calışarak hedeflerine yonelsinler. Belli bir plan cizsinler boylece yaşamlarını bir duzene sokmuş olurlar. Ben de okul ile sporu bir arada yurutuyorum. Hatta zamanımın coğu kamplarda geciyor. Hocalarımın da desteği ile hicbir dersimden geri kalmıyorum. Kamplarda okul derslerime calışıyorum. Yaptığım spor ile okul hayatım birbirini olumsuz etkilemiyor” diye konuştu.
Avrupa şampiyonunun şimdiki hedefi dunya şampiyonu olmak
Spor Haberleri0 Mesaj
●101 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Avrupa şampiyonunun şimdiki hedefi dunya şampiyonu olmak