Oncelikle herkese iyi forumlar.Bu konuyu gercekleri anımsattığı icin actım ve benimde okuyunca hoşuma gitti siz değerli arkadaşlarımlada paylaşmak istedim.Sacma sapan yorum yapacaklar yapmasın.
2000lerin gencliği 90ların gencliğinden her zaman bir adım onde oldu. Milenyum'un adı bile yetiyordu ne de olsa. İnternet cafelerin coğalması, bir cok eve bilgisayar girmesi de bu yıllara rastlamıştır.
Milenyum'u 3 gece bir oyun cıkmıştı piyasaya. knight online. bilinen adı ile nayt. knight online'ın internet cafelere duşmesi cok uzun surmedi tabi. Her gorenin "bu ne len boyle, napıyorsunuz şimdi siz burda, bu oyun ne zaman bitiyor." gibi garip sorularına rağmen başlanıldığında sizi esir alan bir oyundu. Oyun turkler arasında yayıldıkca cafelerde sabahlayanlar, okulu asıp oyuna koşan ergenler coğalmaya, oyuncu kitlesi de yavaş yavaş değişmeye başlamıştı. Birden etrafımızda, aga 10k pls diye diye dolanan tipler peydah olmuştu.
Hele bir de "olum kızlarda oynuyormuş lan bu oyunu" efsanesi yayılınca oyunun son ihtiyacı olan abazan grupta oyuna eklenince, yabancıların coğu oyunu terketmeye başladı. Tabi "hi" diyen bir adama "fu.k you", "fu.k your mother" diyen bir kitle vardı cunku oyunda. Oyuncu kitlesi değişim gosterdikce oyuna olan ilgi artıyordu. Gazetelere konu olan Bmw ile oyun karakteri takası olayı bu seferde oyundan para kazanmak isteyenleri cekmişti oyuna.
Ko artık bir oyun değil, bir kazanc kapısı olmuştu. Oyundaki eşyaların ve goldların tl ile satışı yeni bir pazar cıkarmıştı ortaya. Hilesiz
oyun oynayamayanların imdadına da koxp yetişince tam bir şenlik alanına donmuştu oyun. Bilgisayar ekranında uc beş piksel yer eden item icin ailesi dağılanlar, en yakın dostunu satanlar hatta intihar edenler bile olmuştur.
5 tane buyuk guncelleme yaşamasına rağmen hala cizgi film havasında olan grafikleri, koxperları, abazanları, ergenleri ile tam apayrı bir dunyadır knight online. Oynayanlar daima yapımcı firmaya sovmekte, bu oyun oynanmaz, bu oyunu oynayan maldır demekte ancak oynamaktan vazgecmemektedir.
Okuyan ve uplayan arkadaşlara teşekkur ederim.
Konu Polemik Deil ALINTI Paylaşımdır
Bir Nesli Perişan Eden Oyun Knight Online
Knight Online0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bir Nesli Perişan Eden Oyun Knight Online