Ayrıca Turk ve uluslararasi yabancı şampiyon sporcularında mac yapacağı buyuk gece ulusal TV kanalımız ve Avrupa televizyonundan da 150 ulkede canlı yayınlanacak. Organizyasyon ulkemizin ve Trabzonun tanıtımına da katkı sağlayacak. Bu buyuk organizyasyonda Dunya şampiyonu Sabriye Şengul tum Trabzon halkını ve sevenlerine, 'Turkiye'de ve dunyanın bir cok ulkesinde maclarını cıktığını, Turkiyeyi dunyada ve ulkemizde Trabzonlu biri olarak başarıyla temsil ettiğini bundan dolayı gurur duyduğunu, İlk kez Trabzonda halkının onunde ringe cıkacağını' soyledi. 'Bu benim icin bir ilk olacak' diyen Şengul, beni yakından tanıyan sevenlerimin onunde Trabzon'da mac yapacak olduğum icin cok mutlu ve heyecanlıyım' dedi.

Şengul sozlerine şoyle devam etti:
'Trabzon halkını ve tum sevenlerimin beni desteklediklerini ve dualarını esirgemediklerini biliyorum.B urdan hepsini cok teşekkur ediyorum. Allahın izniyle bu macımı da alıp onlara armağan etmek istiyorum.Tum Trabzon halkını ve sevenlerimi 19 Ekimde Hayri Gur kapalı spor salonuna o gece macıma bekliyorum. Ozellikle bana herzaman destek olan Sayın İc İşleri bakanımız Suleyman Soylu'ya Trabzon Buyuk Şehir Belediyesine Spor İl Mudurluğu'ne ve Ticaret Odası başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkur ediyorum' dedi.
Ayrıca Sabriye Şengul'un macına unlu isimler de katılacağını acıkladı.
ŞEYDA OKSUZ