Hic uzatmadan başlıyorum anlatmaya
ilk once 10 ane wrom keserek 2lwl oluyoruz ardından bi towna gidip bakın gorev varmı diye varsa yapın yoksa 4-5 lwle kadar blood vormlarda kasın bir tur daha gorev yapın 6 olursunuz. Eğer attack skilliniz varsa gidin bulcanlara party isteyin vermezlerse ks yapın 8olursunuz daha sonra wild bulcanlarda 12 yapın daha sonra gidip skill actırın uğramışkende gorev alın. şimdi 15 lwle kadar kecon captain - kecon warriorlarda kasabilirsiniz. tekrar gidip gorevleri yapın (bu gorevleri 2-3lwlde bir kontro edin) keconlardan exp gelmiyosa giant bulcan (gerci giantlar koxp altında oluyo ama) silan ve werevolflerde 20 yapın. 20den sonra 24e kadar lycanarda kasarsınız. 24te war plate serisini veriyo her lwlde cıkıyo hatırladığım kadarıyla. siz ben boot kadar kesiyim demeyin sakın lwl atlıyana kadar kesin o monsteri 28 lwl olucaksınız bu gorev sonunda gidin dark eyeslere ama soo girmeyin party takılın 29 olun 29lwlde 30 gorevi acılcak (artık 30 gorevi 29lwlde acılıyo) hatırladığım kadarıyla 20 bulture kestirip jobunuza gore item veriyodu. asasinseniz hic ğşenmeden in hostesin in 1 slotunu doldurcak kadar yapın daha sonra 300kdan satarsınız (carnactaki fiyatı hangi serverdeyseniz ona gore ayarlarsınız siz) 30 olursunuz gorev sırasında gidip gorevleri yapın orc wather gorevini ihmal etmeyin 500k veriyo 30da war plate serisinden sonraki plate serisi acılıcak (ismini hatırlayamadım kusura bakmayın) o seriyide war platede olduğu gibi lwl lwl yapıcaksınız bolece 35 oluyosunuz 35te gidin elinizdeki cleaverleri satın orc wather gorevinide yapıtıktan sonra elinizdeki parayla kendinize +1+2 mirage alın 50e kadarda death knight ve smiledonlarda kasarsınız. 50 lwlden spnra harpy-troll partylerinde bi şansınızı deneyin baktınız olmuyo death knightye devam. 55 olursunuz. tamam şimdi kısa bir sureliğine exp kasmayın bırakalım noah kasıcaz. ilk işiniz şimdiye kadarki birikimlerinizle alabileceğnizi en iyi bow u alın mumkunse +8 olsun bitanede kopek bulun yada oto kutu hangisini bulabilirseniz gidin spoilerlere bırakın msn koxpa 2-3 haftada 50-60 m paranız olur ama bence 50-60 m yetmez onun icin ben 4 ay kastığımı hatırlıyorum şuan 550m para var. artık ne kadar kesersiniz orası size kalımış ve bu parayla gidin kendinize mirage alın baktınız uygun fiyata varsa dexinizde yetiyoısa shard alın. ustunuze chitin deneyin.daha sonra expe devam 60a kadar harpy ve troll takılın işte şimdi knightnin en zor lwllerinden birine geldik 60tan 62ye kadar gorev var hatırlamıyorum tam olarak onla atlıcaksınız 300muydu 500muydu ne o kadar monster kesiyonuz 62den sonrası gorev harpy-troll devam edin ben şimdiye kadar devam edin benim şimdiye kadar deneyi kastığım bu kadar --- en dikkat edilmesi gerken lwller 60-62 70-72 onlardan sonrasında cabucak kasarsınız. hic noahla uğraşmak istemiyorsanız paraya kıyıp gb alıcaksınız yanında platinium premiumda tavsiye ederim
Kasılma Rehberi
Knight Online0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Kasılma Rehberi