TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, sezon başında anlaştığı ve 4 hafta boyunca takımın başında olan teknik direktor Giray Bulak ile dun yapılan goruşme sonucunda yollarını ayırdı. Bulak'ın ayrılmasının ardından teknik adam arayışlarına başlayan kırmızı-beyazlı ekip, Osman Ozkoylu ile anlaştı. Bugun sabah saatlerinde Bolu'ya gelen Ozkoylu ile Boluspor arasında 2 yıllık sozleşme imzalandı.
Kulup tesislerinde duzenlenen imza toreninde konuşan Başkan Necip Carıkcı, ilk 4 haftada alınan kotu sonucların taraftarları ve Bolu halkını uzduğunu ifade etti. Carıkcı, “Bu sezona yeni bir heyecanla başlamıştık. Tabi 4 haftadan beri alınan sonuclar başta bizleri, taraftarı, Bolu halkını uzdu. Bugune kadar sezona bu kadar kotu başlamamıştık. Ama takımımızın iyi olduğunu biz bilmekteydik. Giray hocamızla da dun yollarımızı ayırdık. Bazen futbolda boyle doku uyuşmazlığı oluyor. Bazen teknik heyet, futbolcu sıkıntısı olabiliyor. Hocamızla da 2 yıllık bir mukavele imzalayacağız. Bu konuda başta taraftarımız, basınımız, halkımız Boluspor'dan umidini kesmesin. Moral bozmayacağız. İnşallah bu hafta hocamızla Umraniye macıyla beraber cıkışa gececeğiz. İyi bir takımız. Hayırlı olsun diyorum” dedi.
Osman Ozkoylu: “Boluspor, iyi yerlerde olmayı hakediyor”
Boluspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Teknik Direktoru Osman Ozkoylu ise, “Ozellikle futbol camiasında hem kulup hem futbol kulturu cok yuksek olan bir kulupte, hem de bu kulturun kuranlardan başkanımız Necip Carıkcı ile calışacak olmaktan buyuk mutluluk duyuyorum. Boluspor'un cok iyi bir kadrosu var. Cok kaliteli oyunculardan oluşan kadrosu var ama bazen boyle şanssızlıklar olabiliyor.
Başlangıclar iyi olmayabiliyor. Ama bu devamı boyle gelecek demek değil. Biz inşallah en kısa surede bu haftayla başlayarak bu gidişatı tersine cevirmek istiyoruz. Cunku Boluspor'un kadrosu cok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Boluspor kulubu cok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Boluspor'un hedefinin birincilikle 6.'lık arasında bir yerde olduğu herkese soylemek istiyorum. Bu da zaten bizim hedefimizin, beklentimizin ne olduğunu en guzel şekilde ifade ediyordur” şeklinde konuştu.
Faruk Cidem
Boluspor, Osman Ozkoylu ile 2 yıllık sozleşme imzaladı
Spor Haberleri0 Mesaj
●71 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Boluspor, Osman Ozkoylu ile 2 yıllık sozleşme imzaladı