Reign of the Fire Drake ile eklenen gorev takıları+ maddi acıdan sıkıntı yaşayan oyuncular icin gayet faydalı. Ama eğer takıların ozelliklerini bilmeden gorevleri ile uğraşmak istemiyorsanız+ bu rehberden faydalanabilirsiniz.
Ring of Legend
(Assassin Ring+ Mercenary Ring+ Messenger Ring+ Priest Ring)
Gorev adı: "Ring of Legend"
Seviye gereksinimi: 47 %50
Acıklama: "Hm+ bende 2 tane Ring of Legend var. Eğer 80 tane Macairodus oldurursen bunlardan birini sana verebilirim. Macairodus'lar kalın zırhları ve hızlı saldırılarıyla tanınırlar. Ne dersin+ denemeye değer mi?"
NPC: [Guard] Cheina - Asga/Bellua Village (1674+1357)
Gorev: 80 Macairodus oldurun.
Gorev adı: "Grey Orc elimination"
Seviye gereksinimi: 48 %50
Acıklama: "Efsanevi gucleri olan şu yuzuğu mu arıyorsun? Aslında onu bulmaları icin bir arama ekibi gondermiştim+ cok yakında bulacaklardır. Ama gorunuşe bakılırsa bu yuzuk+ efsanevi guclerini sadece onu hakeden birisinin kullanmasına izin veriyor. Benimle bir anlaşma yapmak ister misin? Eğer tarlanın ordaki Gray Oozy olarak bilinen yaratıkları yok edersen ben de sana hazineyi veririm. Cıkardıkları zehir tarlaya buyuk hasar verdi."
NPC: [Imperial Palace Guard] Telson - El Morad/Luferson Castle (1672+315)
Gorev: 80 Gray Oozy oldurun.
Assassin Ring (Rogue)
Defense Ability: 5 Health Bonus: 4 HP Bonus: 50 Dexterity Bonus: 5 MP Bonus: 30 Resistance to Flame: 4 Resistance to Glacier: 4 Resistance to Lightning: 4 Resistance to Magic: 4 Resistance to Poison: 4 Resistance to Curse: 4 Mercenary Ring (Priest+ Warrior)
Defense Ability: 5 Strength Bonus: 5 Health Bonus: 4 HP Bonus: 70 Resistance to Flame: 2 Resistance to Glacier: 2 Resistance to Lightning: 2 Resistance to Magic: 2 Resistance to Poison: 2 Resistance to Curse: 2 Messenger Ring (Mage)
Defense Ability: 5 Health Bonus: 5 HP Bonus: 35 MP Bonus: 50 Magic Power Bonus: 4 Resistance to Flame: 3 Resistance to Glacier: 3 Resistance to Lightning: 3 Resistance to Magic: 3 Resistance to Poision: 3 Resistance to Curse: 3 Priest Ring (Priest)
Defense Ability: 5 Health Bonus: 5 HP Bonus: 45 MP Bonus: 40 Intelligence Bonus: 4 Resistance to Flame: 3 Resistance to Glacier: 3 Resistance to Lightning: 3 Resistance to Magic: 3 Resistance to Poison: 3 Resistance to Curse: 3
Yazıların Coğu İnternetten Araştırdım Editleyip Forumexeye Sundum Bir Teşekkuru Az Gormeyin