Merhaba Arkadaşlar Ben Stormaz Bugunku Konumda Telaffuz Rehberi Hakkındadır Alıntı Deildir Hepsi Benim Emeğidir.

Şoleki Bir Cok Kişi İngilizce Oynamaktadır Onla Anlaşmak İcin İngilizce Bilmemiz Gerek Bir Yer Tarif Etmek Yada Gostermek Oğretcem Vb Şuanki Konun Altında bunun Cevabı Vardır Bunları Ezberlemeniz Sizin İcin Yararldıır.

Bu konumun amacı turkce yazılmış olan isimlerin ingilizcesi gibi bunları ezberlerseniz buyuk miktarda yararınız olur bunlar;

Abyss: Ibîs'
Armor: Ar'mır
Castle: Kæs'ıl Cleaver: Kli'vır Dagger: Dæg'ır Damage: Dæm'ıc Exceptional: İksep'şınıl Fire: Fay'ır Glacier: Gley'şır Glave: Gleyv Ice: Ays Impact: İm'pækt Iron: Ay'rın Item: Ay'tım Knight Empire: Nayt Em'payr Knight Online: Nayt Onlayn Lag: Læg Launcher: Lôncır Level: Lev'ıl Lightning: Layt'ning Mage: Meyc Magic: Mæc'ik Manner: Mæn'ır Mirage: Miraj' Necklace: Nek'lıs Pendant: Pen'dınt Poison: Poy'zın Potion: Po'şın Priest: Prist Raptor: Ræp'tır Rebirth: Riborth' Reign of the Fire Drake: Reyn of dhı Fay'ır Dreyk Rogue: Rog Server: Sorvır Shard: Şard Spear: Spîr Sundries: San'driz Sword: Sôrd Unique: Yunik' Upgrade: Ap'greyd Viper: Vay'pır Warrior: Wor'iyır
Yazıların bazıları alıntıdır gerisi hepsi bana aittir alıntı deildir.