You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.
1)UPGRADE
Evet arkadaşlar elimizde sınırlı paramızın olduğunu duşunerek anlatmaya calışacağım.
oncelikle luferson/el moraddan(burada maradondan genellikle daha ucuza bulabilirsiniz) +5 chitin(rogue olması pazarda bekleme surenizi en aza indirir) alacağız ve bu chitinleri +6ya gecirip pazarda anvilin onunde satacağız
HESAPLAMA:
-5 tane +5CHİTİN:2-3mx5=10/15m
-buss 2.5m(hatta daha ucuza bile bulabilirsiniz):5x2.5=12.5m
Evet arkadaşlar bu chitinlerden eğer cok şanssız değilseniz 3u +6olacaktır.
+6chitin:10m-15mx3=30/45m
cok şanssız olsanız bile 2 tane chitin kesin gecer diye duşunuyorum
SONUC:
1)Bu olayda zararlı Cıkma oranınız %10-15
2)Verdiğiniz para kadar alma ihtimaliniz %20-25
3)Karli cıkma ihtimaliniz ise %60-70
Bu yontemi kesinlikle denemelisiniz.
2)AL-SAT[TİCARET]
Evet geldik en onemli yonteme evet arkadaşlar bu yontem sizleri cok zengin edebilir tabiki bazı incelikleri bilmeniz gerekirişte o incelikler
1)Kesinlikle ve kesinlikle serverdeki hemen hemen butun itemlerin piyasasını bilmeniz cok onemli
mesela +7ib maximum 210 minimum 190 edergibi.
2)Pazar dolaşmanız gereklidir.Surekli pazarları dolaşıp Gorduğunuz Ucuz itemleri cekmelisiniz.
3)Ticaretlerinizde Elinizden Geldiğince Takas yontemine gidin;fakat takas yaparken elinizden cıkaramadığınız itemleri onerin
4)Aldığınız itemler piyasada cok bulunan itemlerse unutmayınki edeceğiniz kar az olur fakat elinizden cabuk cıkar.eğer vaktim var derseniz piyasada az bulunan itemlerden alıp pahalıya satabilirsiniz daha fazla kar etmiş olursunuz ancak pazarda bekleme sureniz artar.
5)folk/luferson/elmorad gecişlerini iyi takip etmeniz gerekir .cunku bu bolgelerde ucuza +8 yakmalıklar/+5chitinler piyasanın oldukca altına satılır.
mesela folktan +8yakmalığı 1m e alıp anvilin onunde 2m/1.5mden satabilirsiniz.Aynı şekilde +5chitinleri 2-3mden alıp 5-6mden anvilin onunde Satabilirsiniz.
6)Kırmızı/Yeşil/Mavi Kutu &Gem&fragment ticareti.Arkadaşlar ft&chaos cıkışlarını takip ederseniz ucuza kutu alabilirsiniz.Juraid Mountain leri takip ederekte cıkışlarda ucuza gem alabilirsiniz.Sonra bunları gun icinde aldığınız fiyattan daha yukseğe satabilirsiniz.
SONUC:
Ticarette bu kurallara uyan biri hic bir zaman zarar etmez Kar ettiğini zaten soylemeye gerek yok
3)GEM&KUTU&FRAGMENT
Evet arkadaşlar herkesin bildiği gibi bu yontem icin belli bir sermayeye gerek yoktur guzel ve masrafsız para kasabilirsiniz =)
1)Borderler=Evet arkadaşlar kazanırsanız kırmızı kutu alabilirsiniz.
2)Ft'ler=Evet arkadaşlar ftlere girip yine kutu kazanabilirsiniz.
3)Juraid Mountain(70Ftsi)=evet arkadaşlar Eslantta olan bu ft oldukca karlı bir iş +70 olan arkadaşlar kesinlikle kacırmasınlar derim.
4)Chaos=İşte geldik benim en sevdiğim noktaya=)Para icin olmasada Zevk icin girin arkadaşlar.Sıralamaya gore mavi,yeşil ve Kırmızı Kutu alabilirsiniz
5)Bifrost=Cok kazanclı bir iş arkadaşlar.fakat biraz sağlam olmanız ve iyi bir party gerekli =)
SONUC:
-Direk Kar Hic Masraf Etmeden Bunları Toplayabilirsiniz Arkadaşlar
4)MONSTER STONE
Cıkarabiliyorum diyorsanız goreve girip uniqe takı duşurebilirsiniz.
Soylenenlere gore en cok uruk hai^den cıkıyormuş.
SONUC:
-Monster Taşı Duşurebilenlerin Denemesinde Fayda Var Zararı Olmaz Buyuk Faydaları Dokunabilir =)Old RoL,Roc,Ske Gibi
5)Pot Yapma,AbbysDen Buss Alma Gibi Yontemler BENCE amelelikten başka birşey degil o yuzden anlatmaya gerek duymuyorum
Para Kasmak İcin İdeal Yollar
Knight Online0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Para Kasmak İcin İdeal Yollar