Old takıları size moblardan duşen kağıtların yardımıyla alabilirsiniz.
Bu kağıtlar şunlardır ;

Bu kağıtlar sayesinde goreve girebilir ve iceride boss yaratığı kestiğinizde size başarılı olduğunuza dair bir item alabilirsiniz.Bu itemler sayesinde old takı alabilirsiniz.

Bazı moblardan duşen trade edilemeyen ve satılamayan kağıtlar vardı.Bu kağıtlar Forgotten Frontiers zamanında da vardı ancak goreve girdiğinizde moblar cıkmıyordu.Yani bugdaydı.Şimdi ise mobları kesip sona geldiğinizde size ceşitli old takı vermektedir.

Bu kağıtlar hangi mob'dan duşer ?

Paramun Dts Garunga Stone Golem Kısacası her Mob'dan duşebilir.

Bu takıyı Duştuğu zaman Satabilir miyiz ?

Evet uzerimize giymezsek satabiliriz

Old takıya + basılır mı ?

Hayır Anvilde upgrade yapılmaz.

Bu da 2. Yol sanırım Old takı duşurme Yontemi

Tum yaratıklardan duşebilen ve madencilik yaparak bulduğunuz Mysterious Ore'leri kırdırdığınızda cıkabilen Monster Stone'yi tek başınıza (parti ile olmuyor) skill bara koyup bastığınızda kendinizi cleaver gorevi benzeri biryerde bulacaksınız. 30 dakika sure icerisinde icerdeki yaratıkları kesmelisiniz. İcerdeki yaratıklar fazla damage vermediği gibi kolay kesiliyor ayrıca cokda iyi exp veriyor.

Bu yaratıkların kutusundan Nest Scrap, Scrap of Steel ve Soft Stone duşuyor. Ben 80 level ve Gold preli bir karekterle girdim. İcerdeki her yaratık 275k exp verdi. Gorevi tamamlamam 10 dakika surdu. Son bossu kestiğimde drop olarak Old Flame Ring duştu.

Peki neye yarar bu Nest Scrap, Scrap of Steel ve Soft Stone derseniz. 3 adet aynı takı + 5 adet Nest Scrap + 50 adet Scrap of Steel + 1 adet Soft Stone ile moradonda bulunan [Heppa Pupil]Shozin isimli NPC'ye (Dragon shelleri veya krowaz silahlarını veren NPC) gidiyorsunuz ve yeni takınızı alıyorsunuz.
(Sahsen Denemedim Ama Arastırmalarıma Gore 3 tane Old Takı Goturup Normal(Old Olmayan) Takınızı Alıyosunuz.)

Mysterious Ore

Monster Stone

Nest Scrap

Scrap of Steel

Soft Stone

Son olarak Bosslardan da old takı duşmektedir.