Knight Online'ı nereden indirebilirim?
Knight Online'ı Knight Online Resmi Sitesinden hemen indirebilirsiniz.

Nasıl hesap acabilirim?
Hemen bir hesap yaratmak icin Knight Online Resmi Sitesinden yaratabilirsiniz.

Hesabım soyuldu! Eşyalarımı geri istiyorum!
Maalesef kaybettiğiniz eşyalarınızı geri veremiyoruz. Yapmanız gereken en iyi şey bilgisayarınızın guvenli olduğundan emin olmanız. Şifrenizi duzenli olarak değiştirin ve makinanızda keylogger olmadığından emin olunuz. Bu konuda size daha fazla yardımcı olamadığımız icin uzgunuz.

Ne kadar sure ile yasaklandım? (Ban)
"My Account" sayfasında ne kadar sure ile yasaklandığınızı bulabilirsiniz

Ne kadar sure ile konuşmama yasağı aldım?
"My Account" sayfasında ne kadar sure ile konuşmama yasağı aldıgınızı bulabilirsiniz.

"Login failed" hata mesajı alıyorum. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
Oyuna tekrar girmeyi deneyiniz. Normalde bu hata mesaji bir cok oyuncu aynı anda oyuna girmeye calıştığında ortaya cıkmaktadır. Bu problem devam ederse lutfen Muşteri Hizmetleri ile iletişime geciniz.

Muşteri Hizmetleri ile nasıl iletişime gecebilirim?
Buraya tıklayarak muşteri hizmetleri ile iletişime gecebilirsiniz.

Oyuna bağlanmak istediğimde bazen "the account is currently in use" hata mesajı alıyorum.
Bu hata siz oyundan cıkmanıza rağmen oyun sunucularının sizi hala oyunda zannetmesinden kaynaklanır. Eğer bu sorun tekrar ederse lutfen muşteri hizmetleri ile iletişime geciniz.

Karakterimde national point'im hatalı ve national point'im 100'e duşurulmuş!
National point silinmesi veya 100'e duşurulmesi, national point transferi sonucunda ceza olarak uygulanıyor. Oyunun adil ve zevkli olmasi icin bu uygulamamiz devam edecektir.

Power up store'dan yaptığım alışverişlerim hesabıma gelmedi.
Lutfen Muşteri Hizmetleri ile iletişime gecip deme blumunden durumu izah eden bir yardım talebinde bulunun.

Ne zaman karakterimle oyuna bağlanmaya calışsam Disconnect oluyorum.
Bu karakterniz oyundan bloklanmış olabilir. Eğer bunun bir hata olduğunu duşunuyorsanız, Blocked Accounts blumunden lutfen muşteri destek ile iletişime geciniz.

Email adresimi değiştirebilir miyim?
Bir kez email adresiniz doğrulandıktan sonra hesabınız aktive edilir ve email adresinizi değiştiremezsiniz.

Hile yapan birilerini grdum, ne yapabilirim? (Hile, Hacking, Dupe)
Bu tip durumlardaki şikayetlerinizi muşteri hizmetleri aracılığıyla ile bize iletebilirsiniz. Şikayetleriniz dikkate alınarak detaylı bir inceleme yapılacaktır.

Şifremi değiştirdim fakat şifrem gelmedi. Sebebi nedir?
Eğer şifrenizi iceren email'i almadıysanız, Lutfen email hesabınızın sadece INBOX klasrunu degil SPAM ve BULK klasrlerinide kontrol ediniz. Aksi taktirde lutfen muşteri hizmetleri ile iletişime geciniz.

Hesabım yasaklandı! Hesabımı actırmanın bir yolu varmı?
Doğu hesap yasaklanmaları gecicidir ve bir sure sonra acılır. Hesabınızın ceza suresi GM'in insiyatifindedir. Eğer adil ve durust bir ceza olmadığını duşunuyorsanız lutfen muşteri hizmetleri ile iletişime geciniz, verilen ceza tekrar incelemeye alınacaktır. Lutfen bu işlemlerin zaman alacağını unutmayınız.

Ortak oynadığım arkadaşım butun mallarımı caldı! Eşyalarımı nasıl geri alabilirim?
Paylaşılan hesaplara destek veremiyoruz. Bu sorunu ilgili kişilerin kendi aralarında czmeleri gerekmekterdir.

Hesabım yuklenirken %10'da takılmakta sebebi ne olabilir?
Bu hatanın bir cok sebebi olabilir. Bir tanesi sunucular bakıma girmiş olabilir. Lutfen web sayfamızdan sunucu bakım saatlerine bir gz atın. Sorun bu değilse, gecici internet dosyalarinizi temizlemenizi ve bilgisayarınızda virus olmadığından emin olmanizı neririz. Son olarak, karekteriniz yasaklanmış olabilir. Bu tip bir durumda czum icin lutfen musteri hizmetleri ile iletişime geciniz.