Forumda Hack Programı Vermek yada Bu Tur Programlar Hakkında Yardım İstemek Kesinlikle Yasaktır. Kufur Etmek Kesinlikle Yasaktır. Kufur Eden Banlanır. Konu Acarken veya Konuya Cevap Yazarken Kufur Kısaltmaları da Kufur Olarak İşlem Gorecektir. Kısaltma Kullandığınız icin Kufur Sayılamayacağını İddia Etmeyiniz.. Koxp, Dupe, Cift Knight online acma programları, Tektık ve Diğer İllegal Yontem ile İlgili Paylaşım Yapmak yada Yardım İstemek Yasaktır. Forumda Arama Yapmadan Konu Acmamaya Ozen Gosterin. Eğer Bulamadıysanız Konunuzu Acın. Paylaşım İceriği Olmayan Acılış Tarihi Eski Konuları Uplamak Yasaktır. Actığınız Konularda; Konu Başlıkları İceriğini Yansıtmalı,Yansıtmazsa Konunuz Kilitlenir. Konu Başlıklarını “Yardım Pls”, “Hey Yardım Edin”, “Yardım Eden Yok mu?” Gibi Anlamsızca Yazmayın. Flood, Reklam Yapmak, Referans link vermek; Viruslu Link Vermek Kesinlikle Yasaktır. Flood, Reklam Yapan, Viruslu Link Veren Uyarılmadan Banlanır. Clan Arıyorum, Clanıma Adam Arıyorum, Beni Kasmak İsteyen Varmı vb. Tarzı Konular Acmak Yasaktır. İceriği Asılsız Olan, Kanıtsız Gerceklik Payı Olmayan Kargaşaya Sebebiyet Verecek Topicler Acmak Yasaktır.
"ID" ve "Password" Vermek ve İstemek Kesinlikle Yasaktır. Kesn/Premium/Goldbar Satış Reklamı yada Satan Yerlerin Sorulması Yasaktır. Bolumu İlgilendirmeyen Oyunla Alakasız Konuları Acmak Mevzu ne Olursa Olsun Yasaktır. "Yeni Server Ne Zaman Gelecek? ’ ’ "Dupe Wipe ne Zaman Yapılır? ’ ’Yeni Patch Ne Zaman Gelir? ’ ’ gibi Gelecekten Haber İsteyen Sorular Sormayınız. Bu Tur Soruların Muhatabı Olabilecek NTT Calışanları Forumumuzda İkamet Etmemektedir. Tartışma ve Polemik Yaratacak Konular Acmak, Bireyler ve Clanlar Hakkında Kotu Konuşmalar Yasaktır. Sizin Kimseyi Kucuk Duşurucu Alaycı Tavırlarla Konuşmaya Hakkınız Yok, Kişi Herne Olursa Olsun..! Burası Ermeydanı Değil Paylaşım Alanı..! Knight Online İle İlgili Tum Teknik Problemleri Teknik Yardım Bolumunde. Resim ve Video Paylaşımlarınızı "Resim ve Video" Alt Bolumunde Yapın. Bolumde Direk Paylaştığınız Resimler ve Videolar Kilitlenecektir. Karakter Alım-Satım ve Takası ile İlgili Konularınızı ''Karakter Alış-Satış'' Bolumunde Acınız. ''Karakter Alış-Satış'' Bolumu Haricinde Acılan bu Tur Konular Kitlenecektir. Alım ve Satımı ile İlgili Konularınızı ''Pazar Alanı'' nında Acınız.Pazar Alanı Haricinde Acılan bu Tur Konular Kitlenecektir. Gelen Ticketleriniz yada Yollayacağınız Ticketler Hakkında Paylaşımlarınızı ve Yardım İsteklerinizi Ticket Yardım Bolumunde Yapınız. Foruma Allah'a Kitaba Aileye edilen kufurlu ss ler koyulamaz ve bu tarz konuların acılması yasaktır. Acil Mudahale Gerektiğini Duşundunuz Durumlarda Bolum Moderatorlerine veya Online olan Yoneticiye Ozel Mesaj Atınız. Pedal satışı tum bolumlerimizde yasaktır. Kişisel serverlar ( Private Serverlar) hakkında acılan her konu yasaktır.