Arkadaşlar merhaba,
Chat gorevlerini cok defa yaptım cok charımda bu gorevleri yaparak exp ve level aldım, orionda da tekrar yaparken bu sefer yaptıkca not defterine ne yaptığımı adım adım kaydettim ve bir rehber oluşturmak istedim.
Yapamayan arkadaşlar adım adım uygularlarsa cok rahat yapabilirler.
Sizden tek ricam başka yere kopyalamamanız, bir emek var sonucta.
Başka arkadaşlar da bu tur birşey oluşturursa guzel bir rehber olur.
Gorevleri yaptıkca burayı editleyip yeni rehberleri koyucam.
El morad oynayan arkadaşlar benzer npc leri bulup yapabilir npc isimleri karus icindir.
Ben birinci ikinci diye yazıyorum ama gorevlerin sırası yok, istediğiniz chat gorevinden başlayabilirsiniz, bazı chat gorevleri yarıda kalır ise level aldıktan sonra tekrar kaldığı yerden devam edin, zaten uyarı olarak da soyler 64 ol oyle gel, 65 ol oyle gel gibi.
Birinci gorev ([Moradon Merchant] Shymer başlangıclı)
İlk [Moradon Merchant] Shymer a gidip en alttaki seceneği tıklayarak goreve başlıyoruz.
Konuşma bitince sizden 5 adet aged wine isteyecek. Aged wine ancientlardan cıkar.
Topladıktan sonra bunları Bellua da [Secret Agent] Clarence a teslim ediyoruz. Size ap si daha fazla olan gorev silahı verecek.
Daha sonra sizden 5 tane meat of the blood don isteyecek. Bu item de blood don dan cıkar.
Bunları da toplayıp tekrar [Secret Agent] Clarence a vereceksiniz. Size Swift weapon gauntlets verecek. (Gorev shell kollukları)
Gorevi verdikten sonra [Secret Agent] Clarence a tekrar tıklayacaksınız ustunuze Festival Preparation Box gelecek.
Bunu alıp townda [İmperial Palace Guard] Jakat a goturuyoruz.
O da size Completed Festival Cooking itemi verecek.
Onu da alıp [Moradon Merchant] Shymer a teslim edeceğiz.
Daha sonra Moradona gidip bizden uc cevap almamızı isteyecek.
Moradon a gidip [Grand Merchant's Daughter] Menissiah, [Mercenary Captain] Cougar ve [Grand Merchant] Kaishan'a tıklıyoruz.
Daha sonra tekrar lufere gecip [Moradon Merchant] Shymer a cevapları veriyoruz.
Daha sonra bizden [Captain] Fargo ile konuşmamızı isteyecek. Onla konuştuktan sonra Eslant a gecip
[Eslant Wise Man] Pablo ile konuşucaz.
[Eslant Wise Man] Pablo bizden 40 tane harpie kesmemizi isteyecek.
Bu sırada Eslant [Ascetic] Veda dan da harpie gorevini alıp tek kesmede iki gorev bitirebilirsiniz.
Gorevi tamamladıktan sonra [Eslant Wise Man] Pablo ya verip Swift Weapon helmet alacaksınız. (Gorev shell kafalık)
Sonra tekrar [Eslant Wise Man] Pablo ya tıklayın uzerinize Map of Monster's Den itemi gelecek.
Bunu luferde [Captain] Fargo ya vereceğiz. [Captain] Fargo bizden Right Arm of Grendel itemi isteyecek.
Bu item Eslantta Storming Apostle slotunun arkasında kayalıkların arasındaki Grendel canavarından cıkıyor. Koordinat: 747, 258
Solo rahatlıkla kesebilirsiniz. Cıkan itemi [Captain] Fargo ya teslim ettiğimizde bize exp, np ve 2 tane bdw victory certificate verecek.
Daha sonra tekrar [Captain] Fargo ya tıklayıp gorevi devam ettiriyoruz konuşmanın sonunda bizden Memento of a Dead Soldier itemi isteyecek bunlar lich den cıkar.
Bu itemi cıkarırken aynı zamanda belluadan lich gorevini alıp aynı anda yapabilirsiniz.
İtemi topladıktan sonra [Archmage] Drake e teslim ediyoruz.
Teslim ettikten sonra tekrar [Archmage] Drake e tıklıyoruz ustumuze Broken Memento of a Soldier itemi gelecek.
Bunu Eslantta [Eslant Wise Man] Pablo ya goturuyoruz.
[Eslant Wise Man] Pablo bizden fragment of rage itemi isteyecek, bu item de Dragon Tooth commander dan cıkar.
Bu itemi toplamaya calışırken Eslant [Ascetic] Veda dan Dragon Knight Leader gorevini alabilirsiniz aynı canavar bunlar.
Fragment of rage i [Eslant Wise Man] Pablo ya teslim ettikten sonra Lufere [Priest] Minerva ile konuşmaya gidiyoruz.
Minervanın istediği itemleri sundriesten satın alıp teslim ediyoruz. Minerva bize Holy Water of Restoration itemi veriyor ve bu itemi
[Eslant Wise Man] Pablo ya goturuyoruz. [Eslant Wise Man] Pablo bizden 30 adet troll kesmemizi isteyecek, bu gorevi alırken
Eslant [Ascetic] Veda dan troll gorevini alabilirsiniz, iki gorev bir kerede yaparsınız.
Gorevi [Eslant Wise Man] Pablo ya teslim edince diğer gorev shellimizi alıp [Captain] Fargo ya yeni bir gorev icin konuşmaya gidiyoruz.
[Captain] Fargo ile konuşuyoruz bizden Hair of Grendel's Mother itemini isteyecek.
Bu item Eslantta Storming Apostle slotunun arkasında kayalıkların arasındaki Grendel's Mother canavarından cıkıyor. Koordinat: 771,217
[Captain] Fargo ya itemi teslim edip exp, np ve bdw victory certificate aldıktan sonra bu sıralı gorev sona erecek.
Knight Online Chat Gorevleri (Ayrıntılı, Acıklamalı)
Knight Online0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online Chat Gorevleri (Ayrıntılı, Acıklamalı)