Merhaba forum, forum olarak korsana karşıyız fakat %50'nin ustunde bir kesim korsanı aktif olarak kullanıyor geri kalanlar ise kıyısından koşesinden bir yerinden mutlaka bulaşmış oluyor. Peki siz şu an korsan bir uygulama kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız nedir? Ben oyunda cok ceşitliliği seven biri değilim oyunculuk hayatımın %80'i Online oyunlar ile gectiği icin korsana da pek ihtiyac da duymadım oyunlarım ya ulaşılabilirdi ya ucretsiz idi bilirsiniz genelde Online oyunlar oyun ici pazarlama ile para kazanır oyunu satarak değil onun dışında PS oyuncusu olmadığım icin oyunlarım 400-500-600 gibi astronomik rakamlarda da değiller. İşletim sistemim orijinal, oynadığım oyunlar orijinal, 3. parti kullandığım uygulamalar genelde ucretsiz surumler fakat bugun fark ettim ki yıllardır korsan kullandığım bir uygulama varmış ve bunu para verip alan var mı aramızda merak ediyorum uygulama bircoğunuzun da kullandığını tahmin ettiğim IDM (Internet Download Manager)
Sizin boyle yıllardır kullandığınız ama korsan olarak gormediğiniz uygulamalarınız var mı? Sizce kullandığımız her uygulamayı satın mı almalıyız? Misal WinRAR, IDM vb.