Arkadaşlar Merhaba!

Genie programını yeterince incelediğimi duşunuyorum ve bir guide hazırlamaya karar verdim. Oncelikle basit genie kullanımını vereceğim ve ince ayarları da tarafınıza ileteceğim. Ayrıca gelecek olan sorulara gore unuttuğum bilgileri aktarmakta olacağım. Oncelikle resimlerimizi bir gorelim.

----------------------------------------------------------------------------------------------

You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Basit genie kullanımı:

1)Atack yapacak skilleri koyacağımız bolme.
2)Recover (Yardımcı skiller: minor, malice, heal vs.) skillerimizi koyacağımız bolme.
3)Party uyelerinin HP değeri % kac olduğunda recover calışsın.
4)Maximum ne kadar uzaklıktaki mob'a ulaşabilsin.
5)Mob secili değilken karakterin atacağı adımların mesafesi.
6)HP değerimiz % kac olduğunda pot bassın.
7)Pet HP değeri % kac olduğunda pot bassın.
8)Mana değerimiz % kac olduğunda pot bassın.

------------------------------------------------------------------------------------

You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.

------------------------------------------------------------------------------------

Basit genie kullanımı:

1)Ayarlanmış olan atack skillerinden 2. sinin kullanımı (Off olduğunda r vurur, 2. skilli gec atar.)
2)Party uyelerine veya kendimize uygulanmasını istediğimiz skiller (buff, sw, wolf, safety) "Wolf icin party barı işaretli olmamalı."
3)Hp potu sayısı kacın altına indiğinde town atsın. (recover'da secili olan mevcut kullanılan pot)
4)Mana potu sayısı kacın altına indiğinde town atsın (recover'da secili olan mevcut kullanılan pot)
5)Mevcut atılacak oklar bittiğinde town atsın.
6)Party dışında kalırsan town atsın. (party bozulunca,party'den atılırsan)
7)Party'deki tek yaşayan kişi sen isen town atsın.
8)Silah rpr değerleri "0" olduğunda town atsın.
9)Magic hammer (pus'ta satılan oto rpr itemi) varsa otomatik rpr yap.
10)Genie suresi 1 dakika kaldığında otomatik yenisini bassın.
11)Pet beslenme yuzdesi % 5'in altına indiğinde onu beslesin.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Bazı oneriler:

* Atack sekmesindeki recover skilleri onceliklidir, bu yuzden ayarlamış olduğunuz % değerine dikkat edin aksi halde atack yapamazsınız.
* Brahman, paramun, aionclo vb. slotlarda atack range değerinin 30-40 olması yeterlidir.
* Ape, goblin vs. slotlarda atack range değerinin 100 olması faydalı olacaktır, bunun yanı sıra atack dışı adım sayısını goblinde acarsanız genie durursa şayet onune obje gecmesi falan bir kac adım atıp atağı yapmayı tekrar deneyecektir, boylelikle genie devam eder.
* Supporttaki "2. skill kullanılsın mı?" sorusunu off yaparsanız o şekilde supporta koyduğunuz skilleri kullanmıyor. Bununla ilgili şikayette bulunmak gerekli.