Oncelikle Game Cam programını indiriyoruz...

PROGRAM EKTEDİR

Programı kurduktan sonra tum pencereleri kapatın...

Başlat menusunde sağdaki GameCam'in simgesine sağ tıklıyoruz ve Profile Manager'i seciyoruz

Profile Manager'de New Profile'a tıklıyoruz ve bilgisayarımızdaki KnightOnline.exe dosyasını seciyoruz.

Şimdi en onemli kısma geliyoruz, profile manager'de Hot Keys'e tıklıyoruz

Burada cok onemli 4 tane kısayol tuşu bulunmaktadır, bunların da en onemlisi Interface kısmıdır. Interface'e ayarladığınız kısayolu unutmayın...
Cunku diğer tuşlara basmadan once Interface'e ayarladığınız tuşa basmak zorundayız.

Diğer onemli kısayollar ise Record/Pause/Stop'dur. Bu 3 tuşa da Interface'e ayarladığınız tuşa basarak kullanabilirsiniz.
Record : Kayıt etmeye başlatmak icin ayarlayacağınız tuştur.
Pause : Video kaydına ara vermenizi sağlar
Stop : Video kaydını durdurur ve dosyayı kaydeder

Size fikir vermesi acısından kendi tuş kısayollarımı yazayım...
Interface : * (NumPad'deki * tuşu)
Record : 0 (NumPad'deki 0 tuşu)
Stop : 2 (NumPad'deki 2 tuşu)
Pause : Ayarlamadım
Ben video kaydına başlamak icin NumPad'deki * ve 0 tuşlarına beraber basıyorum

Tuşları da ayarladıktan sonra şimdi Launcher'dan KO'yu calıştıralım...
(KO artık KnightOnLine.exe dosyasından calışmıyor ama GameCam icin sorun yok)

Oyun başladığında ekranımız aşağıdaki gibi olacaktır...

Bu goruntuyu aldığınızda Interface'e ve Record icin ayarladığınız tuşa bastığınızda video kaydınız başlayacaktır.
Oyuna GameCam ile ilk kez girdiğinizde ortada bir uyarı penceresi acılacaktır. O pencereyi kapatmak icin Interface'e ayarladığınız tuşa basılı tutarak BackSpace'e (Enterin uzerindeki GERİSİL tuşu) basmanız gerekiyor..

Interface'e ayarladığımız tuşa bastığımızda ok işareti cıkacaktır. Ayrıca oyunun onizlemesini SağAlt koşede gorebilirsiniz. Bu pencereyi taşımak icin yine Interface tuşuna basıp mouse ile pencereyi istediğiniz yere taşıyın. Onizleme penceresini kapatmak icin Interface'e ayarladığınız tuşa basılı tutarak Video Preview Toogle'a ayarladığınız tuşa basın.

Ve son olarak videoyu cektik ama nerede bu videolarımız (resimde)

Videolarınız bu dizine
VideoKnightOnLine_1.avi
VideoKnightOnLine_2.avi şekline kayıt yapmış olacaktır...