Bugun Yandex Browser'i inceleyeceğim. Hadi, başlayalım.
İlk olarak arayuzunden başlamak istiyorum.
Tarayıcıyı indirdiğinizde arayuz sizi boyle karşılıyor:

Altta haberler olduğu icin karalamak zorunda kaldım.
Menusu gayet hoş, dikkatimi ceken ozellik ise hareketli arka plan koyma ozelliği.

Ceviri​

Ceviri olarak gorsel ceviri ve dosya ceviri ozellikleri mevcut, ek olarak sağ taraftan sonucu beğenip beğenmediğimizi işaretleyebiliyoruz, bu ozelliği oldukca beğendim.

Antişok​

Antişok reklamları engellemiyor, sadece rahatsız edici reklamları engelliyor. O kadar AdBlock eklentisi varken antişok kullanılır mı, orası tartışılır.

En iyi reklam engelleyicilere bu rehberimden ulaşabilirsiniz:
En iyi reklam engelleyiciler Reklamlar sizi rahatsız ediyor olabilir ozellikle YouTube'da, cok sinir bozucular değil mi? Ama bunları engelleyebiliriz! En iyi reklam engelleyiciler 2021! 1. uBlock Origin En iyi reklam engelleyicidir kendileri sistemi cok fazla yormaz. İndirmek icin: Firefox...
www.technopat.net

Protect​

Eğer bir odeme icin ornek olarak bir banka sitesine girdiğinzde otomatik tarayıcıyı guvenli moda alıyor. Bu ozellikte gayet hoş.

RAM kullanımı​

2 sekme acıkken RAM kullanımı 400 MB. (Hareketli arka plandan dolayı olabilir)
Yuklu olan eklentiler:
Colorzilla.
AdGuard.
Hover Zoom.
Site yorumları​

Bazılarına gore gereksiz bir ozellik olabilir ama buradan sitelerin yorumlarına bakabiliyoruz ve puan verebiliyoruz.
Yeşil bar = Olumlu
Kırmızı bar = Olumsuz
Ozet​Ben şahsen beğendim. İcinde guzel ozellikler mevcut ama eğer ilk defa Yandex kullanacaksanız daha once hic kullanmadıysanız alışmanız cok zor diğer tarayıcılardan cok farklı.