Genel Ozellikler
1= bankaya koyulacak item yoksa satış ve rprden sonra madene geri gitme (otomatiktir secenek yoktur)
2= yaratık cekerek yatırmalara karşı can % 80 e inince town atıp oturma can doldumu tekrar madene gitme (otomatiktir secenek yoktur)
3= 30 saniye ara ile kazı yapıp yapmadığı kontrol edilip eğer kazı yapmıyorsa tekrar town atıp madene geri gitme (otomatiktir secenek yoktur)
4= yeni cıkan itemlerde 10 tane lost gift ve 10 tane flying powder ile kanat alınıyor isteyenler icin 2 adet secmeli yaptım ya hepsini cope attırabilir yada sadece rainwormu attırabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Not=sadece blased ve upgrade bankadaki ve uzerinizdekinin toplamı 200 den fazla ise bankaya koymaz diğerleri 10.000 den yuk++++e bankaya koymaz ama siz yinede dikkat edin sınırı gecmesin
butun işletim sistemlerinde deneme fırsatım olmadığı icin bazı arkadaşların sorunlarına cevap yazamıyorum aynı işletim sistemi olup calıştıran arkadaşlar birbirine yardımcı olursa sevinirim
kodlardan dolayı şimdide susvb diye virus gozuken hata cıkıyor taramalarda ona gore ici rahat olmayan arkadaşlar kullanmasın hem onlar hem ben rahat edeyim charlarına birşey olursa ustume kalmasın
kullanımı :
bypass edilmiş oyunda botu acıp client numarasını yazıp yukleye basın daha sonra bot başlata tıkladımı kendi town atıp madene gider
item yandımı yada inventory doldumu kendi kırdırıp satılacak olanları satar
diğer ne varsa bankaya koyar
Not :
rpr 30 saniye ara ile kontrol edilir ve rpr madene geri donup item yada exp geldimi işleme girer rpr parası duşer ama manuel alış veriş yapmadıkca yada cık gir yapmadıkca gozukmez
satılan itemler lerin parası işlemediği icin rpr yapa yapa para bitebilir satış paraları manuel alış verişten sonra yada cık girden sonra işler o yuzden ustunuzde para varken botu başlatıp afq olun.
Bottan Resimler

DOWNLOAD
You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.
Genişletmek icin tıkla ...