Gecenlerde duymuştum fakat bugun karşılaşınca sizlerle paylaşmak istedim. Malum insanoğlu dikkatsizdir. Dalgın bir anınıza denk gelir tıklarsınız neme lazım. Face den reklam linki cıkıyor.. tıkladıgınızda ise once foruma ordan login ekranına yonlendiriliyorsunuz.. Bu haram nedir bilmez hırsızlar boyle bir duzen kurmuş.. bilmeyen arkadaşlarınızı da siz uyarın..

Buyutmek icin tıklayınız, esas boyutları 1093x545.

----------------------------
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen F1R3BaLL You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.
arkadaşlar paylaşımlar ve bilgilendirme icin herkeze cok teşekkur ederiz. şahane bir konu ve cok yararlı. elimden geldiğince katlı sağlıyorum. sizlerinde desteklerini beklerim. ayrıca destekler olmaksızın herkezin girip okumasınıda şiddetle tavsiye ederim.
Arkadaşlar forum tr de bazı Hacker kişiler var. uye olarak kayıt yapıyorlar ve telefon numaranızı yazdığınız anda telefonunuza durmadan garip mesajlar atıyorlar. orneğin;
1- Turkacenter isimli bir numara hic alakam olmamasına ragmen bana durmadan mesaj atıyor. ve portakal fiyatı peynir indirimi gibi market reklamı yapıyor. ben hepsini siliyorm ve ondan gelen mesajları engelledim.
2- NTTGame adlı 6884263 numaralı bir kuruluş ise durmadan 2 gunde bir asılsız olan mesajlar atmakta. mesela ; "karakter kodunuz ;XXXX hemen portal.nttgametr.com adresimizden karakter konunuz ile karakterinizi onaylamassanız karakteriniz banlanacaktır!" Dogru Site nttgame.com dur sakın ama sakın başla sitelere girmeyin.
3- NTTgame.com isimli 6884263266 numaralı bir hacker kuruluş da aynı şekilde asılsız mesajlar atmaktadır. Orneğin ; "NttGame -Karakterinizin mail adresi olarak değiştirilecektir. hemen portal.nttgameworld.com adresine girip iptal etmezseniz değişecektir."
5- OTP olsun dışında NTT game size mesaj atmaz. atarsa sadece OTP değişiliği icin kod :xxxx dir diye atar. o konu siteye girmeniz gerekir. size site linki vermez. ve OTP kodlarının geldiği numara 6884263206 dır. Doğru site sadece nttgame.com dur. Siteye girmek icin daha once actığım konudaki gibi launcher a giriniz. ardından resme veya homepage e tıklayınız. o sizi doğru siteye yonlendirecektir.
nttggame
nttgames
nttgametr
nttgamers
nttgameworld
gibi siteler cok aldatıcı şekilde hazırlanmıs hack siteleridir. bunlara girmeniz halinde bilgisayarınıza erişim sağlayabilecekleri vurusler bilgisiayarınıza girer. korumalı bir bilgisayar sahibi iseniz dahi site orjinal siteye cok benzemektedir. yalnışlıkla ID şifre girdiğiniz anda karakterinizin butun bilgileri onların eline gececektir. DİKKATLİ OLUN!!
Gerekli Screen Shotları Resim olarak atıyorum. Herkeze iyi forumlar.

Bu resimlerin hepsi Hacker Sitelere aittir SAKIN GİRMEYİN!
[/B]