IObit Driver Booster kullanıyorum ama sonradan oğrendim ki bazı driverları gormuyormuş. Windows Update zaten hicbir driverı duzgun kurmuyor. Driver Solution Pack ile tanıştım, mukemmel bir program, sistemimdeki tum eksik driverları gordu ama virusluymuş. Sizin en iyi, ucretsiz ve Driver Solution Pack alternatifi virussuz bir driver guncelleme programı tavsiyeniz var mıdır?
NOT: Driver guncelleme programlarına karşı olup da elle guncellemeyi veya Windows Update'i tavsiye edecek olanlar lutfen yorum yazmasınlar. Elle guncellemek mantıksızdır. Aygıt surucusunden tek tek neden kontrol edeyim ki? Aşırı yorucu bir iş. Bu işin işletim sistemi tarafından otomatik halledilmesi gerekliydi. Sene olmuş 2020. Tek tek guncelleme doneminin coktan sona ermesi gerekliydi. Windows Update bu tek tek guncelleme sorununu cozecek sanmıştım ama kurduğu driverlar eksik ve eski. Lutfen bu konuda fazla ısrarcı olmayınız. Driver guncelleme konusunda işletim sisteminizin otomatik bu işi yapmasını isteyenler gitsin macOS veya Linux kullansın. Bu işletim sistemleri kendileri driver yukleme işini mukemmel yapıyor ama Windows bu işi halledemiyor. Windows kullanırken maalesef 3. parti programlara muhtacız. Ha, benim bilmediğim, 3. parti programlara muhtac bırakmayacak daha kolay yontem onerisi olanlar yazabilirler fakat bana elle tek tek guncellemeyi veya Windows Update uzerinden guncellemeyi onermeyiniz.
En iyi surucu guncelleme programı hangisidir?
Sistem & Ofis Programları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Sistem & Ofis Programları
- En iyi surucu guncelleme programı hangisidir?