Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz uzere GTA 5 ucretsiz oldu ve oyuna sahip olmayan bircok arkadaşımız oyuna sahip oldu bu durum bizim gibi oyuna onceden sahip olup daha sonra sıkılan bazı oyuncular icin oyuna geri donuş yolu actı ben daha onceden Steam uzerinden oyunu hard diskime yedeklemiştim. Oyunu tekrar yukleceğime karar verdiğimde eskisi gibi uzun yukleme ekranlarıyla karşılaşmamak icin oyunu SSD'ye yuklemeye karar verdim ancak SSD'de yer olsa da 3 GB kalacağından bilgisayarı yavaşlatacaktı aradım taradım ve Battlefield 4 oyununun SSD'ye yuklu olduğunu gordum ve Origin programına girip oyunu HDD'ye move Game seceneği ile aktarmaya tıkladım ancak aktarma başalar başlamaz Origin coktu ben de Origin'i tekrar başlatmadan once yedekleyeceğim yere girip Battlefield 4- kısayol dosyasını sildim ve Origin'i tekrardan başlattım ancak menu. PNG diye eklediğim resimdeki gibi menude beni %0 ile karşılayıp 1 saniye gecmeden yine coktu hatta ekran goruntusunu zor cektim. Bunu birkac defa denedim yine coktu geri donuşum kutusundan Battlefield 4-kısayol(882 byte) olan dosyayı geri yukledim yine aynı Origin'i silip tekrar yuklesem Steam'daki gibi oyunlar da beraberinde gider mi ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar olayı cozdum ancak konuyu nasıl kapatacağımı bulamadım