Peki bu yazılım ne işe yarar?
Bilgisayarınıza yuklediğiniz yazılımlarla birlikte gelen ceşitli uygulamalar bilgisayarınız her acıldığında arka planda surekli calışır ve bir sure sonra sisteminizin yavaşlamasına sebep olur.
JetBoost, bilgisayarınızda tarama yaparak tespit ettiği gereksiz uygulamaların calışmasına son verir ve performansınızı arttırır. 32 Bit ve 64 Bit işletim sistemlerinde sorunsuz calışan JetBoost ile birkac saniyede bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.
Yazılımı Kaspersky ile de tarattırdım. Program tamamen guvenlidir.
Yazılımı Kullanma
Programı kurduktan sonra yonetici olarak acıyoruz. Karşımıza boyle bir pencere cıkıyor:
İsterseniz direkt kapatmak istemediğiniz programlara basmadan hızlandırmayı uygulayabilirsiniz. Ya da "Customize"a basarak kapatmak istediğiniz uygulamaları elle secebilirsiniz. Customize sekmesi de şoyle:
Bu sekmede kapatmak istediğiniz uygulamaları elle secebilirsiniz. Services ve Non-Windows Services sekmelerinden de kapatmak istediğiniz uygulamaları secebilirsiniz.
Rehberimiz bu kadardı dostlar. Bu benim ilk yazılım rehberimdi. İleride daha iyi rehberle size katkıda bulunmaya calışacağım. Hepinize iyi Sosyaller.
Yazılımı indirmek icin:
Surprizbozan JetBoost | Ensures Top Performance for Your PC, Free Download