Yeni urunleri icin ses getiren tanıtım etkinlikleri duzenleyen teknoloji devleri, yazılım geliştiriciler icin de kapsamlı etkinlikler gercekleştiriyor. Bunlardan birisi olan Samsung SDC 2022 yani Samsung Geliştirici Konferansı, San Francisco’da gercekleştirilirken etkinlikte bir Turk marka boy gosterdi.
Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Jong-Hee Han, acılış konuşmasında Samsung’un her zaman teknolojik yeniliklerle hayatı kolaylaştırmayı amacladığını dile getirirken, kolaylığın on planda olmadığı durumlarda yeniliklerin kullanıcılar icin buyuk bir kulfete donuşebileceğini vurguladı.
10 yıl once piyasaya surulen ve gunumuzde gelişmiş bir işletim sistemine donuşen Tizen o gunden bu yana 330 milyondan fazla TV, buzdolabı ve diğer akıllı cihazlara guc sağlıyor. Tizen işletim sisteminin daha fazla cihazda kullanılabilmesi ve kurumsal alandaki kullanım icin B2B cozumleri sunan Samsung gecen yıl kiosk ve elektronik reklam panolarında Tizen kullanmayı mumkun hale getirmişti.
[h=2]Samsung SDC etkinliğinde Sunny (Atmaca Elektronik) detayı[/h] Tabela ve otel televizyonlarında da Tizen’ın kullanılmaya başlanacağını duyuran Samsung, Tizen Business Manager ile cihazlara uzaktan mudahaleyi mumkun hale getirirken, B2B API’sini NOX ile harmanlayarak guvenliği artırdı.
Tizen ’ın yayılmasını hızlandırmak icin sistem sahipleri ve TV donanım ureticileri ile ortak bir calışma yuruterek referans TV’ler geliştirdiklerini vurgulayan Samsung’un iş ortakları arasında yer alan markalardan birisi de Atmaca Elektronik oldu.
Başta Sunny televizyonlar olmak uzere robot supurgeden, ev aletlerine kadar bircok farklı urun Atmaca Elektronik tarafından uretiliyor.