Arkadaşlar merhaba, bir Monster Abra A7 v12.2 kullanıcısıyım ve Monster laptoplarda şirket tarafından gonderilen bazı programlar var bunlardan biri de "Fan Speed Setting" yani fan hız ayarları ve ben de bu uygulamanın bozuk olabileceğini duşunuyorum. Cunku az once Epic Games'ten bir oyun yukluyordum ve ondan hemen once Opera GX'ten bayaa işlem yapmıştım (o sırada fanlar cok az calışıyordu) sonrasında Opera'yı kapatıp Epic Games'i actım, yuklemeyi başlattım sonra fan Speed settingi actım ve işlemci sıcaklığını 98 derece gosteriyordu. Kendim işlemcinin olduğu yere elimi koydum ve hic de 98 derecelik gibi değildi. Peki bunu nasıl anladım? Oyun oynarken bakardım sıcaklığa 75-88 falan olurdu ve elimi koyup bizzat baktığımda yumurta kır ye; uygulama 98 dereceyi gosterdiğinde kesinlik ama kesinlikle o 75 dereceden daha soğuktu. Bilgisayarda virus olabileceğini duşunuyorum. Dun Gezginler'den Morphvox Pro indirdim ve reklamlardan indirmedim guvenli bir şekilde, Gezginleri'de guvenli bir site olarak biliyorum o yuzden orayı tercih ettim ama programı indirince cok hafiften bir şeyler olmaya başladı sanki bunların başında ısınma sorunu geliyordu. Ne olur ne olmaz soyleyeyim bilgisayarı gunde 5-6 saatten az kullanmıyorum. (Tabii abim de kullanıyor yoksa insanda goz mu kalır?)
Ne yapayım?
Monster Abra A7 v12.2 Fan Speed Setting yanlış sıcaklık gostergesi
Sistem & Ofis Programları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Sistem & Ofis Programları
- Monster Abra A7 v12.2 Fan Speed Setting yanlış sıcaklık gostergesi