Arkadaşlar bir oğretmen arkadaşımın oğretmen kardeşinin başına gelen bir olayı buradan yansıtmak bu ve bunun gibi olaylar hakkında tahlillerinizi almak istiyorum izninizle...
Carşamba gunu oğretmen arkadaşımızın okulunda 19 Mayıs toren calışmaları yapılıyor. Calışmalar sırasında esen ruzgar ve hareketlerin cinsliklerinden olsa gerek kız oğrencilerin etekleri acılıyor. İki tane serseride okul bahcesine girmiş ellerinde ki telefonlar ile kızların resimlerini cekiyorlar utanmadan. Oğretmen arkadaşımızda bu serserileri uyarı yoluyla okul bahcesinin dışına cıkarıyor. Okul cıkışında adamlardan birisi oğretmenimizi goğsunden bıcaklıyor. Allah korumuş ki kalbe isabet etmiyor. Şikayetci felan olunuyor adam tutuklanıyor ve bir kac saat sonra 1500 ytl kefalet ile serbest bırakılıyor. Duşunun ki bu adam reşit. Duşunun ki bu adam bir insanı goğsunden bıcaklıyor yani cinayete tam teşebbus ve bir kac saat sonra serbest bırakılıyor. Yani devletimiz kendi memurunu kendisi icin calıştığı sırada korumaktan aciz. Bir katil adayı elini kolunu sallaya sallaya ve gulerek serbest kalıyor. Bizlerse bir oğrenciye tokat attığımız zaman gecirmediğimiz soruşturma kalmıyor.
Hak nerde?
Adalet kormu?
Devlet aciz mi?
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul, Ortaokul
- Oğretmene saldırı...