Gecenlerde yeni ekran kartı aldım kasaya takıp Windows 10 1903 Pro X64 surumunu yukledim. Butun guncel driver'ları yukledim 2 hafta kadar sorunsuz kullandım sonra bilgisayarda film izlerken birden goruntu ve ses dondu. Hoparlorden garip bir ses cıktı ve ekran karardı ama bilgisayar hala calışıyordu. Restart atana kadar goruntu gelmedi. Ben de Windows 10 1903 surumu yeni olduğu icin driver uyumsuzluğu olduğunu duşundum ve 1809 surumunu yukledim ama ne yazık ki benzer sorunu yine yaşadım. Olay gunluğune baktım ve orada tekrarlanan bir hata fark ettim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ozellikle Recep Baltaş yardımcı olursa minnettar olurum.

Sistem Ozellikleri
Anakart : Asus Prime Z370-A İşlemci : İntel Core i5 8600K RAM: Kingston Predator Black 8 GB 3000MHz Ekran kartı : Asus Rog Strix RTX 2070 OC SSD : Samsung 860 Evo 250 GB Harddisk : Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM 64 MB Sıvı Soğutma : Cooler Master ML240L RGB Power Suppyl : OCZ Mod X Stream Pro 600 Watt 80+ Moduler ( 7 sene once almıştım sorun bundan olabilir mi? ) Kasa : Dark N10 Advanced

Yardımcı olabilecek kimse yokmu?