İyi forumlar arkadaşlar,

Bilgisayarıma bazen geniş caplı oyunlar yukleyince sistem değerlerini kontrol ederim. Gecen gun termal macun yenilemesi yaptıktan sonra MSI Afterburner programı aracılığıyla yine kontrol ettim fakat işlemci sıcaklık değerleri beni duşundurdu. Fallout 4'de 70 dereceye varan sıcaklığı pek onemsemedim fakat şu an oynadığım Mirror's Edge Catalyst oyunundaki değerler aşağıdaki gibi.

Elimi kasanın uzerine koyduğumda sıcaklığı anlayacak veya kasadaki fanların sesinden de tahmin yurutebilecek kadar bilgisayarımı tanıyorum. Bu yuzden bir yanlışlık olduğunu duşundum ve zaten yuklu olan AI Suite 3 programına da baktım. Bu SS ise oyun ici alınan goruntuden hemen sonra alınmıştır:

Afterburner ve RivaTuner Statistics'in son surumleri yuklu. Sıcaklık değerinin hatalı olduğu bir gercek, surekli kullanan arkadaşlar var ise dikkat etmeleri icin uyarmak istedim. Yine de neden boyle olduğu hakkında bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, başka yazılım oneriniz varsa onla da deneyebilirim.

Sistemim:
İşlemci: i5 6500 3.2 Ghz (Turbo ile 3.6 GHz) Ekran Kartı: MSI GTX 960 4G Anakart: Asus Z-170-P RAM: Kingston 8 GB 2666 MHz Kasa: Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition 600W