Tayin yolunda olduler
Bahri KARATAŞ / DHA
İzmir Karşıyaka Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi’nde Turkce- Edebiyat Oğretmeni 33 yaşındaki Oya Deniz Kuşatman, onceki gun Manisa’nın Akhisar İlcesi’nde yonetimindeki 34 DNZ 73 plakalı otomobille bir yolcu otobusune carpıp, yanında bulunan evli 4 cocuk babası İzmir AKP İl Başkan Yardımcısı 48 yaşındaki Ali Yaşar’la birlikte yaşamını yitirdi.
Cuma gunu saat 19.00 sıralarında Saruhanlı Harmandalı Koprusu yakınlarında mıcırlı yolda Kuşatman’ın direksiyon hákimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada otobusteki 17 yolcu da yaralanmıştı. Yolcularının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, eşinin olum haberiyle yıkılan Ayşe Yaşar’a sakinleştirici ilac veriliyor.
AKP İl Yonetimi’nde mali işlerinden sorumlu olan Ali Yaşar’ın, Ofis Gıda San. İnş. Tic. A.Ş. ve Ayeksan Gıda San. Tic. A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanlığı, İzmir Ticaret Odası Meclis Uyeliği ve Ticaret Odası İşlenmiş Un Urunleri Komite Başkanlığı’nı surdurduğu, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği Yonetim Kurulu Uyeliği ile Ege Bolgesi Karadenizliler Vakıf Yonetim Kurulu Uyeliği de bulunduğu anlaşıldı.
Yaşar’ın yakın arkadaşı AKP İl Başkan Yardımcısı Aydın Şengul, Oya Deniz Kuşatman’ın, aile dostu olduğunu, bir tayin işini sonuclandırmak icin Balıkesir’in Susurluk İlcesi’ne gittiklerini soyledi. İl Başkanı Ali Aşlık da arkadaşlarının olumunun kendilerini cok uzduğunu, oğretmen ile neden aynı otomobilde olduğunu bilmediğini belirtti.
Kazada yaşamını yitiren oğretmen Kuşatman’ın 6 yıl once evlendiği gıda muhendisi eşinden 3 yıl once boşandığı anlaşıldı. Kuşatman’ın 1 yıl once gorev yaptığı Suleyman Demirel Lisesi’nden gecici gorevle Karşıyaka Yamanlar Anadolu Teknik ve Endustri Meslek Lisesi’ne gectiği kaydedildi. Kuşatman’ın olum haberini alan Mersin’de oturan annesi Fatoş Kuşatman cenazeyi almak uzere Saruhanlı’ya geldi
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul, Ortaokul
- hani atamalarda torpil yoktu? buda torpil susurluğu